user baixamaner | Hace un año

Joan LlufriuSi no enten els vots negatius, que son els vots de l'odi a la nostre llengua, es que no veu el perill en que ens trobem. Jo q llegeix cada dia es diari, soc ben conscient de que no falta gaire pq certa clase de gent s'ofengui pq els hi parlem en menorqui. Encara q la memòria d'en Pere Xarxes em donarà forces per no defallir.

user sbugar | Hace un año

En aquets moments, el nostre cor sent coses que el cap no pot transmetre. Les teves paraules y la teva obra ens uneixen.

user Joan Pons | Hace un año

Tampoc puc entendre es vots ,pero crec que fa ser un gran defensor de sa nostre lengua i cultura i un gran profesor,descansi en pau.(el vots negatius no se si descansaran en pau)

user Joan Llufriu | Hace un año

No entenc cap dels vots negatius als comentaris de record d'aquesta notícia. Cap. Us hauria de caure la cara de vergonya. Certament els fatcxes ho són en tot moment. Però tranquil, Joan, que elsw coneixem i se'ls veu d'enfora. Descansa en Pau.

menorcadriver menorcadriver | Hace un año

Una forta abraçada per tota la familia i gent propera. 💜💜DEP💜💜

user Joan | Hace un año

Una pèrdua terrible. No només ha estat un dels més íntegres defensors de la nostra llengua i cultura, sinó que fou una bellísima i noble persona. Que la terra li sigui lleu, descansi en pau.

user Llorenc Pons pons | Hace un año

Me sab mólt de greu. Record ses seves intervencions al parlament, era brillant. Des del punt de vista econòmic, no coincidesc amb ses seves idees, però reconec que era una persona coherent, honesta, bon orador, inteligent... me recordaba a Julio Anquita, un altre polític d'esquerres al que respectava. Quina diferència amb sa "tropa" que tenim ara.

user Biel Olivar | Hace un año

Em sap moltíssim de greu. Un gran intelectual, poeta, articulista… Una persona molt sàvia, intel.ligent i educada. Un gran coneixedor de la cultura i història de Menorca. Sempre defensant les causes justes. I, sobre tot, era una boníssima persona. Una perdua enorme.

user Antonia Moll Camps | Hace un año

És una gran pèrdua per Menorca, hem d'agrair moltíssim haver-lo tingut i disfrutar de la seva presència i la seva feina. Com diria mon pare "ha sembrat una bona llavor", feina nostra és continuar-la.

user baixamaner | Hace un año

Ohhhh quina desgràcia mes gran !!! Un intelectual de primera línea i millor persona, una ment lúcida i clara, els votants d'esquerres i supos q tothom en general, el notarem a faltar. Gran defensor de la nostre llengua, el primer senador menorqui, el seu lloc serà impossible de omplir, quin greu em sap, se'n va un dels millors, q sempre han dignificat Menorca, el tindré sempre en el record. DEP.