user Josep Pons | Hace un año

Pepe LuisDissimuls, dissimula, quin parell de repassos t'han donat. Veig que ja no dius mentides a sobre UPCM, ni demanes que et paguem unes festes a mida per tu, eh! Que content que estic que t'hagin fet seny, amb dos comentaris, es segon senzilament genial: "Que miedo tienen todavía algunos de UPCM que limpió de corrupción el Ayuntamiento. El que tiene que salir del armario eres tu, que no se te nota el talante embustero y ultra izquierdista ni nada. A ver cita un sólo miembro de "Salvem Sant Joan" que estuviera afiliado a UPCM. ¿Ves como no puedes? Pues por eso, porque como se dice coloquialmente mientes como un bellaco." "Es clar que sí Pepe Luis, l'any que ve farem ses Feste de Sant Joan ben a mida per tu com demanes. Calcat de ses altres festes que dius que t'agraden a tu com ses de "Sant Climent, Sant Gaietà, Calan Porter i Sant Nicolau", amb "replecs populares financiados por el ayuntamiento en las urbanizaciones dias antes de Sant Joan" com vols i es poble que et pagui es capritxo, faltaria més!! I tot lo altre que dius també i prohibirem sortir als d'UPCM i als de s'Associació Salvem Sant Joan i............................ a tothom que no sigui d'extrema esquerra perquè tu estiguis ben a gustet, ja que es comunistes són es que més hi entenen de sants. I posarem un caragol nou de "can Pepe Luis" ben davant ca teua i tot lo que vulguis. Queda content així es fillet?"

Pepe Luis Pepe Luis | Hace un año

jo també som de ciutadella i S avi meu va sortir de Caixer Pagès l' any 1945. A n aquells anys no era tradició que sortissin tants de Cavalls. Jo també podria posar-me un nick de Pepe Luis-ciutadellenc. Hauriem de comptar quants gent se' n va per Sant Joan perquè no soporta tanta gent. Totum revolotum lo que es forma per ses avellanes Sa noticia de sa setmana és que es va morir Joan Francesc López Casasnovas. És un Sant Joan de mèrits que tenim que restaurar. Seràn es mateixos senyors sense palaus de propietat que demanaràn d' aqui uns anys reformes Sant Joaneres necessaries. Sa llàstima és que a Ciutadella hi més Senyors que pagesos. Jo diria que pagam tots es Ciutadellencs es sa promoció gratuita a gent de fora de palaus recorvertits en Hotels.

user ciutadaciutadella | Hace un año

Bep BoJajajajajaja, genials es dos darrers comentaris del senyor Bep Bo, un repàs de dalt de tot sa resposta a "Calma" posant de relleu sa gran hipocresia des que tant critiquen Sant Joan, però, d'una o altra forma hi participen, només gent molt incoherent o falsa participa voluntariament en allò de lo que està en contra. I molt divertida sa resposta a Pepe Luis, jejejejeje encara estic rient, es to s'adapta a la perfecció a sa immaduresa d'un interlocutor que té sa barra de demanar sense encomanar-se a ningú "replecs populares financiados por el ayuntamiento en las urbanizaciones dias antes de Sant Joan" i tot un munt de capritxos particulars seus que preten que li paguem tots es ciutadellencs. Tan típic de podemites-comunistes i similars com impresentable, intentar que entre tothom ets hi paguem ses seues veleïtats, manies i capritxos.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Pepe LuisEs veu que aquest "tema" artificial no el veieu igual per tot arreu. Perquè no anau a incordiar a Soller i fer es ridícul per allà protestant perque ets homos no poden fer de "valentes dones" o a reclamar a València que hi hagi "falleros". Fa ganes de riure lo poc connectats a sa realitat de ses festes que estan alguns, lo que diuen molts de caixers i cavallers és, que si un dia es canviès sa essència tradicional de ses festes ells no sortirien. Així tindrien es camp lliure per qualcar na Carla, na Gràcia, na Laura, na Gomila i companyia, encara que cap de ses tantes és pagesa.

user Bep Bo | Hace un año

Pepe LuisÉs clar que sí Pepe Luis, l'any que ve farem ses Feste de Sant Joan ben a mida per tu com demanes. Calcat de ses altres festes que dius que t'agraden a tu com ses de "Sant Climent, Sant Gaietà, Calan Porter i Sant Nicolau", amb "replecs populares financiados por el ayuntamiento en las urbanizaciones dias antes de Sant Joan" com vols i es poble que et pagui es capritxo, faltaria més!! I tot lo altre que dius també i prohibirem sortir als d'UPCM i als de s'Associació Salvem Sant Joan i............................ a tothom que no sigui d'extrema esquerra perquè tu estiguis ben a gustet, ja que es comunistes són es que més hi entenen de sants. I posarem un caragol nou de "can Pepe Luis" ben davant ca teua i tot lo que vulguis. Queda content així es fillet?

user Calma | Hace un año

Josep PonsDe acuerdo, pero al menos cambia una frasecita y así nos podremos divertir buscando la diferencia en cada comentario. Ponle una pizca de sal y pimienta, que si no es muy soso comernos siempre lo mismo.

user Bep Bo | Hace un año

CalmaPer començar en hauries de tenir de calma. Mira tu t'hauries de "fer mirar" unes quantes coses, començant per aquest "tic" de tergiversar i mentir que tens tan arrelat. Jo no he enviat a ningú a cap banda, simplement he dit que es que vos estimau més un simple "Jaleo" amb "verbena" que unes Festes tradicionals com Sant Joan, teniu un munt d'opcions a Menorca. Jo si es fes es nostro Sant Joan tradicional a qualsevol altre banda o poble de Menorca hi aniria amb molt de gust. També tu i Pepe Luis vos haurieu de fer mirar aquest altre "tic" que teniu de pensar-vos que vos han de fer un Sant Joan a la carta per voltros dos. Apart de tornar faltar a sa veritat especulant sobre que pens o deix de pensar, tu en tens uns quants i no "un" de "problemes", entre ells, es molt comú entre s'esquerra i especialment entre es podemita-comunistes de predicar tot lo contrari de lo que practicau. Ah! I enhorabona per sa gran acceptació de ses teues opinions entre es lectors des diari, de moment vas de lo que en Castellà es diu "farolillo rojo" destacat.

user Josep Pons | Hace un año

CalmaYa lo ves, a mí me parece que los que siempre decis lo mismo sois los de izquierda radical como tu o Pepe Luis. Nunca he pretendido que mis comentarios sean ingeniosos sino ciertos y que reflejen la realidad en vez de ser puramente especulativos o abiertamente falaces como algunos de los tuyos y todos los del tal Pepe Luis.

user Calma | Hace un año

Josep PonsPor pura curiosidad, ¿cuántas veces has pegado el mismo comentario? Llevamos casi un año leyéndote lo mismo y, sinceramente, no es tan ingenioso como crees que es.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Bep BoEstic totalment d'acord amb vostè i amb Josep Pons. esteis carregats de contradiccions es contraris a sa essència tradicional de sa Festa, que deis no estar d'acord amb com és Sant Joan però què, al final, de una o altra forma hi participau, encara que sigui des de es carrer. Es ver que no hi ha homos reivindicant fer de valentes dones de Soller o de "falleros" a Valencia? Idò a Ciutadella passa lo mateix. Sant Joan és una festa tradicional i una representació, per açò es que hi participen vesteixen com un temps, segueixen uns protocols i participen en uns actes que son es mateixos cada any. Si vos estimau més un simple "Jaleo" amb "verbena", teniu un munt de pobles on anar sense haver de donar sa murga a ningú per aquí.