Mallorquí i espanyol! Zu Vekaufen | Hace un año

Armengol ha vendido Mallorca y a sus habitantes a los catalanes de MES. MES con solo 15.000 votos dicta las reglas. Es un acto de traicion sin igual . Que te invadan es duro, que te vendan es asqueroso.

Incitato Máximo Incitato Máximo | Hace un año

Mare santa. Quants de desbarats. Que si falcons, nacionalistes, "enxufats" i corbates... només li ha mancat la parlar del "prucés". Això si, la seva contraproposta al molt necessari estalvi energètic: fomentar les nuclears, al lloc on tenim més sol d'Europa. Aquí podríem reconvertir es Murterar. Clar que si. Partit buit d'idees, propostes i vots. Condemnat a desaparèixer, i quan abans millor. Ja ens basta n'Ayuso, que al manco, de moment, no surt de ca seva.

user Lluís | Hace un año

ToniUn mallorquí sempre serà mallorquí perque ses identitats ètniques no depenen de sa política. Exemples: Sa política ha fet que ets estonis, es letons i es lituans deixin d'esser russos (condició política, mutable), però continuen essent estonis, letons i lituans, i ho seran sempre (identitat ètnica, permanent). Sa política ha fet que es serbis, es croats i ets eslovens deixin d'esser iugoslaus (condició política, mutable), però continuen essent serbis, croats i eslovens (identitat ètnica, permanent). Sa política pot fer que es mallorquins, es catalans, es bascs o es gallecs deixem d'esser espanyols (condició política, mutable), però continuarem essent mallorquins, catalans, bascs o gallecs (identitat ètnica, permanent). De fet, Menorca va esser de sobirania britànica durant prop d'un segle, però es menorquins continuaren essent menorquins (perque s'identitat ètnica ès permanent, no entén de sobiranies polítiques).

user Guiem Bassa | Hace un año

El Govern no está rendido al nacionalismo; ES el nacionalismo. Armengol simpatizaba con ERC de jovencita, y su padre la convenció para afiliarse al PSOE. Desde allí intenta transformar la sociedad conforme a sus delirios.

user PepitoGrillo | Hace un año

Armengol no es nacionalista es CATALANISTA

user PepitoGrillo | Hace un año

Es que era de un sindicato independentista según consta en Wikipedia . Qué se puede esperar?

user magdaleno | Hace un año

Toniel teu comentari no "cuela". lo teu és lo de "divide y venserás".

Pep Toni Pep Toni | Hace un año

¿Ciudadanos es ese partido con 11 diputados que se cree que tiene 200?

user Juan Carlos | Hace un año

I al comunismo más intransigente también!

user Toni | Hace un año

magdalenoIgual que jo, que som de sencelles i no me consider mallorquí..jo mallorquí mai de ses maneres! Com me poden comparar amb un valldemossí o un pobler? Visca sencelles i abaix sa tirania de Mallorca!