user Maripili | Hace un año

Les sale mucha mas a cuenta pagar la multa que retirar las mesas Mañana volveran a estar igual.

user sbugar | Hace un año

Carai, jo que em creia que ses terrasses eren privades, vull dir des restaurants. Pel que veig, es des Pins son uns angelets. A sa Plaça des Mercat , et prohibeixen passar per a tot arreu, no tenen cap marca a terra. Allà, posar taules i cadires es a lliure disposició del restaurant. El que prima, sempre es donar de beure i menjar al necessitat. Intimiden a ses persones escanyant es pas fins a un metre, sa cosa justa pels clients. Si a més hi afegim una festa privada, amb taules , cadires per a dinarots o sopars, sense pagar res i sense cap mena de permís, no vegis. Per cert, sa Ordenança es de 2017, no sa de 2013. ( Igual apliquen sa que no toca ? ) Torno a manifestar, els dels Pins, per varies circumstancies perceptibles , son uns angelets.

Tururu Tururu | Hace un año

Per impartir justicia has de donar exemple... Un dels propietaria diu "solo puse dos mesas más". MAL FET, pero molt enfora de lo que va fer es partidet que governa amb s'escurxador, colant un "O" mes en es preu, multiplicantaixi es pago un 1.000%... Una "errada" van dir.... Avam qui s'ho creu qualcu .... MES postureo, MES xuclar des cano, i MES pocavergonya, res mes...

user Joan Pera | Hace un año

Ya pueden ser azules o rojos, son la misma suña... los yates con dimensiones estratosféricas también les multan por atracar con esas dimensiones descomunales ..o que ? o solo hay que multar a los que crean empleo y ofrecen servicios.? Tranquilos señores del ayuntamiento no se hará rico el señor que ofrece un par de mesas mas... siempre le toca a los mas débiles... políticos sin formación haciendo de árbitros y guardias.

user Vecino | Hace un año

Que pasin x bananas que tanquen es pas i no podem pasar dia di dia tambe

user GLEVE | Hace un año

Bagur mes valdria que vos posesiu amb altres coses.. A nes que van amollar ses barques dimarts segur que no lis haveu posat cap de multa!!

Hans A. March | Hace un año

Si no augmenten les sancions reincidiran. Als països civilitzats s'han de respectar les normes. Aquests empresaris sobren.

user Manel52 | Hace un año

En Mahon tenemos que aguantar las ensordeceras motos cuando salen hacia Alaior de madrugada. El Ayuntamiento se hace el sordo, que es lo mas comodo para ellos, no para la poblacion que no puede dormir.

user Biel Fernandez | Hace un año

Seria interessant que l'Ajuntament de Maó prengués nota.

user Biel Fernandez | Hace un año

EshoraTotalmente de acuerdo