user Pitu | Hace un año

MarBoschSaps que també s'hi compten les visites de seguiment, i no només les primeres visites... oi?

user Emilio García | Hace un año

PepEres Dios?, si lo eres, arregla todo esto.

MarBosch MarBosch | Hace un año

LlebeigEm sembla que qui no en sap gaire de matemàtiques ets tu: el 20% seria 1 de cada 5; aquí parlen del 18%... Si tenim 65 mil persones en llista d'espera i quasi 300 mil que es presenten a cites, tu mateix pots fer la resta, encara que no serà fiable perquè hauríem de veure per especialitats.

user Armando | Hace un año

Lo que está claro es que la sanidad pública está colapsada. Entre que hay mucho paciente y los recursos disponibles mal gestionados se ha llegado a esta situación que tampoco es nueva. Que te vea el medico de cabecera entre veinte dias y un mes . El especialista como pronto en dos meses . Pruebas diagnósticas cuenta con unos meses. Operar si hay suerte esperar un año. Pues la gente está más que cabreada y hastiada.

Sebasuerte MELI Sebasuerte MELI | Hace un año

Hace una semana , me derivo la doctora a un dermatólogo, turno disponible 12 de noviembre , y baleares me cobro su IRPF sin vaselina.. te podes morir y con suerte te desentierran para que te ves el medico.. que se yo si estare vivo el 12 o me olvido etc.

user Virgil Tibbs | Hace un año

Si te tratasen bien cuando llamas, la gente avisaría, si destinasen recursos a la sanidad en lugar de malgastarlos en populismo y clienterismo, habría mejor atención. Llevo esperando una prótesis de cadera desde Junio de 2021 en Son Llàtzer....¿Creen que alguien me ha llamado para darme una explicación ante tanta espera? Quien siembra vientos,recoge tempestades.

user Llebeig | Hace un año

MarBosch, tio, no sé quins percentatges t'estàs inventant. Tu saps sumar i aritmètica simple ???? .... Ho dubto.

user Llebeig | Hace un año

NORMAL. És una salvatjada que et donguin cites pel metge de 2-3 setmanes. I clar, la gent o se li pa passat patint el problema que tenia, o s'ha anat a urgències o privada i li urgia de veritat. Això ha de canviar i arreglar-lo . Paguem carretades d'impostos per a que ens tractin així. PROU DE CORRUPCIÓ I D'INÚTILS DESgovernant-nos. PROU !!!

user PepitoGrillo | Hace un año

Para algunos muy pronto el que el GOVERN ARMENGOL DEDIQUE 10 Millones a la Sanidad PRIVADA en vez de POTENCIAR LA PÚBLICA será culpa de los enfermos. No salgo de mi asombro de la falta de vergüenza en tratar de culpar al enfermo de lo mal que funciona sanidad. Eso es simplemente MALA GESTIÓN. Acaso se creen que las personas antes ACUDÍAN SIEMPRE A SUS CITAS. Venga señores sigan poniendo su SECTARISMO POR DELANTE DE LA SALUD.

Pep Pep | Hace un año

@Aldina Fum, hi ha un sistema clar i facil tant per demanar com per anular, al portal del pacient, pot triar dia i hora dels disponibles, i pot anular inmediatament que no faci falta, i si surt tant la confirmació com l'anulació al instant, i perque ho pugui conservar se li envia tambe al seu e-mail. Que desconeguin les coses es posible pero el que es clar es que en els 6 darrers mesos 300.ooo persones que esperen cita han hagut de seguir esperant perque 300.000 persones no han anulat ni cumplit el seu deure, a aixó se li diu irresponsabilitat e incivisme, per tant culkpi a qui son culpables, perque no parlam de mil incivics pàrlam de a prop de 300.000 incivics e irresponsables. Ara que ja sap com es pot fer, segura que no tendria més motius de queixa. I pot tyriar dia i hora perque se li acomodi a la seva agenda.