user Bep Bo | Hace un año

És tota una paradoxa veure com, moltes vegades es mateixos que estan radicalment en contra de tota casta de turisme legal estan totalment a favor de sa immigració descontrolada il·legal.

user ciutadaciutadella | Hace un año

Apart de tergiversar lo que diuen ets altres et repeteixes més que l'all "cuanto peor mejor". I per molt manipulador que siguis que quedi ben clar que lo que jo he qualificat de maquiavèl·liques perquè ho són, són les teves paraules "desitjar el mal perquè arribi el bé per jo està bé", equivalents a "el fi justifica els mitjans". El teu objectiu, que vengui menys turisme, mai justificarà que la gent passi pena o s'arruïni. Molt destructiu i gens constructiu, ets molt capaç de desitjar mal als altres, però absolutament incapaç d'aportar cap solució, així que el que es ratifica en aportar-les som jo: En tost de desitjar cap mal a ningú, o escriure colque malacriança per s'estil de "cuanto peor nos vaya esta temporada yo estaré más contento" o "Ojalá haya muchos más apagones y otros problemas y la gente hable mal de la isla", el que s'ha de fer es demanar que es limiti el màxim de turistes que pot haver-hi o el nombre de vehicles que poden circular perquè el turisme sigui sostenible, com a Formentera o Venècia. A més si volem menys turisme però de més qualitat, més respectuós amb l'entorn, més educat en una paraula, açò de desitjar "que la gente hable mal de la isla", apart d'entremeliat, és molt poc intel·ligent, perquè els destins desprestigiats reben el pitjor turisme de tots. Tens cap argument sobre el fons del que dic?

user ciutadaciutadella | Hace un año

Sobra genteT'has equivocat o has canviat de pseudònim, sigui com sigui ben fet perquè calmat no ho ets gens i esvalotat molt. La major part del que em dius és purament especulatiu. Manipules i tergiverses les meues paraules i poses en boca meua coses que només has dit tu i ningú mes que tu. Menteixes obertament quan dius que no t'importa el que escric, perquè si fos cert no em contestaries compulsivament. Comprenc que t'hagi molestat que rebutgés de pla el teu piloteig embafador: "L'has clavat, company!!!... L'HAS CLAVAT COMPANY!!!... Tens tota la raó!!!... I el "complex de superioritat" es tot teu que es veu et penses que pots dir a tothom que i sobre que poden escriure. A mi, en canvi, m'encanta que tu escriguis perquè tothom pugui apreciar el teu tarannà manipulador, fal·laç i prou malcriat com per desitjar: "Ojalá haya muchos más apagones y otros problemas y la gente hable mal de la isla". Com molt bé t'ha dit un altre comentarista: "desitjar es mal als altres, diu molt de quin tipo de persona ets!!"

user Sobra gente | Hace un año

ciutadaciutadellaNo et preocupis que quedarà el turisme que ha de quedar i el que podem suportar. Em ratifico en tot: "cuanto pero, mejor". Per cert, tens una mica de complex de superioritat indicant què és intel·ligent i què no, donant classes d'ètica com si ens importàs el que tu penses, creient que et fan la pilota (jajaja a tu, perquè fer-te la pilota??? jajaja) o parlant de Maquiavel com si sigui un gran descobriment digne del més culte del món. Venga, i ara, necessit una altra classe d'ètica i intel·ligència que no sé què faríem sense tu, crack!

user ciutadaciutadella | Hace un año

En tost de desitjar cap mal a ningú, o escriure colque malacriança per s'estil de "cuanto peor nos vaya esta temporada yo estaré más contento" o "Ojalá haya muchos más apagones y otros problemas y la gente hable mal de la isla", el que s'ha de fer es demanar que es limiti el màxim de turistes que pot haver-hi o el nombre de vehicles que poden circular perquè el turisme sigui sostenible, com a Formentera o Venècia. A més si volem menys turisme però de més qualitat, més respectuós amb l'entorn, més educat en una paraula, açò de desitjar "que la gente hable mal de la isla", apart d'entremeliat, és molt poc intel·ligent, perquè els destins desprestigiats reben el pitjor turisme de tots.

user Sobra gente | Hace un año

ciutadaciutadellaTu creus a jo em precupa gens el que a tu et sembli? Tu creus que les teves classes d'ètica m'importen gens? Tu has dit que el fi no justifica els mitjans i jo et dic que tens tota la raó: El fi (forrar-se, fer l'agost, treure diners d'on sigui i a costa de qui sigui) no justifica els mitjans (vendre la illa, aguantar que et peguin, aguantar que no puguis dormir, aguantar que no et paguin per la teva feina...). Et torn a donar la raó perquè veig que t'agrada molt: el fi (fer l'agost) no justifica els mitjans (deixar Menorca destrossada). Tens tota la raó!!! I, ara, per favor, una altra classe d'ètica i de Maquiavel que no m'ha quedat clar. Per cert, ni un sol comentari de com s'està degradant la illa amb tots aquests mitjans dels que parles, només la mateixa classe d'ètica repetida...

user Arlot | Hace un año

Cada año a peor, las infraestructuras y recursos de la isla no dan para cubrir de forma óptima a todos los que nos visitan. Hay que hacer colas para todo, controles de acceso para una simple puesta de sol, bus para ir a playas...... esto se ha escapado de las manos. Y para rematar, agresiones e insulto a los trabajadores, "sinpas", desamarrar barcas, otros circulando por la carretera como si fuera un circuito, por los caminos de piedra seca por en medio a mucha velocidad, los lados de las carreteras que van a las platas llenos de basura, latas y demás porquería. Containers llenos desde 1a hora (en enero hay 1 container y en agosto en lugar de poner 2 o 3, sigue ese 1). Para los de aquí es una pena ver como Menorca se va degradando, el incivismo y mala educación se adueña de la isla. A los de aquí ya hemos renunciado el ir a las playas emblematicas durante julio y agosto, ir a caballería, Favaritx o Punta Nati hasta octubre, pero eso si, PAGANDO IMPUESTOS TODO EL AÑO SIN BENEFICIO ALGUNO. Asco de clase política.

user Aturdit | Hace un año

@Not4You, si que sobren turistes, i tan. On els posam? Per molta infrastructura que posis no hi cabem. Doble carril= més cotxes Més parquing= més cotxes Més bussus a platges= menys menorquins a platges Més cotxes, parquings, gent, etc = menys espai vital, menys espai públic, recursos, serveis (un metge, no vindrà per 2 mesos i els serveis s'hauran de repartir entre menorquins i visitants), menys tranquilitat i a la fi, menys qualitat de vida, que es lo que importa realment.

user ciutadaciutadella | Hace un año

CalmaEl que t'equivoques ets tu. Falta ética a tot aquell que, com tu o Maquiavel, d'una o altra forma dieu que "el fi justifica els mitjans". No és vàlid qualsevol mitjà. I el que no necessitam per res són classes de maquiavel·lisme i falta d'escrúpols. I no manipulis més el que jo he dit ni posis en boca meua coses que no he dit. Lo que pens està ben clar als dos comentaris meus d'abans i es resumeix en que açò que has escrit de que "Ojalá haya muchos más apagones y otros problemas...", "desitjar el mal perquè arribi el bé per jo està bé"..., és, almenys tan vell i deplorable com allò que predicava Maquiavel de "el fi justifica els mitjans". No tot val per a aconseguir un objectiu, encara que pugui ser bo.

user Calma | Hace un año

ciutadaciutadellaNo t'equivoquis. A qui li falta ètica és a tot aquell al qual no li importa destrossar la illa mentre pugui treure'n un bon rendiment econòmic. Si ets d'aquí sabràs que això no era així. Per tant, et torn dir el mateix, com més malament ens vagi aquesta temporada més a prop serem de tornar a tenir la Menorca que recordam i enyoram. Tu recordes molts anys on haguessin pigat a treballadors o conductors d'autobusos? Tu recordes molts anys on s'haguessin desamarrat barques sistemàticament? Tu recordes molts anys on fessin "simpas" i a sobre agredissin els empleats? A qui està disposat a aguantar tot això a canvis d'uns quants euros és a qui li falta molta ètica. Per tant, menys lliçons d'ètica i companyia i més solucions. I, com tu mateix dius: El fi (fer un bon agost o forrar-se) no justifica els mitjans (destrossar la illa, els bens o la integritat física dels menorquins). Tens tota la raó!!!