MarBosch MarBosch | Hace un año

BURNEPer començar, en cap moment l'he insultat, com si comença vostè (per dir-li "alguna cosa") assegurant que estic malament del cap. El seu és un arment que sempre donen les persones de baix coeficient intel·lectual quan els exposes uns frets o veritats que ells és impossible que arribin mai a entendre per les seves mancances. Si tens cap argument més, l'exposes, en cas contrari millor callar, perquè com deia en Mark Twain: "És millor tenir la boca tancada i semblar estúpid que obrir-la i aclarir el dubta". Ara demanaré al/la moderador que publiqui el comentari, perquè abans ho ha fet amb un altre ofensiu i m'he limitat a respondre. Gràcies.

user BURNE | Hace un año

MarBoschEstá usted mal de la cabeza, y aún no se ha dado cuenta. El problema es que donde no hay es imposible sacar nada. Simplemente es un proceso mental que algunos /as no llegan.

MarBosch MarBosch | Hace un año

Les veritats són: * El ministre Margallo va dir: "En Catalunya en Agosto pasarán cosas". I vaja si passaren. * El mateix ministre Margallo va dir: "España no se retirará pacíficamente de Catalunya". * Una altra d'en Margallo: "Un atentado terrorista se supera, la disolució de España es irreversible". * L'ex-comissari Villarejo, a qui tothom creu i TÉ GRAVACIONS DE TOT, va declarar que amb l'atemptat li volien donar "un susto a los catalanes". * Els serveis secrets pocs dies abans dels atemptats tenien completament controlats i escoltaven els telèfons dels terroristes. * L'imán que ha "desaparegut" era confident de l'estat espanyol. * MAI s'ha trobat cap resta de l'imán Abdelbaki es Satty, com si es va fer de la resta de morts al xalet. Actualment és IMPOSSIBLE no trobar cap resta orgànic, analitzable amb l'ADN en una explosió, i d'això en sben les policies. * El dos gran "partits d'estat (PP i PSOE) s'oposen que s'investigui RES. * Al judici de l'audiència nacional no es varen poder incloure proves per considerar-les "secrets d'estat". * Els estats d'on eren diverses víctimes han demanades explicacions a Espanya i conèixer les investigacions: Espanya SEMPRE s'hi ha negat. I per acabar, sobre els incidents del passat dia, fa 4 anys es va produir, en el mateix acte, una manifestació de gent "vinguda de les espanyes" que fins i tot protagonitzaren enfrontaments amb la policia, i això es va amagar, cridant contra qualsevol autoritat catalana quan parlamentava. El passat dia només demanaven ACLARIMENTS, no es manifestaren contra les víctimes, com alguns interessat volen fer creure. Ara podeu començar els trolls a inflar-me a negatius, pero són les VERITATS IRREFUTABLES, això sí, d'aquí 50 anys, quan es desclassifiqui coneixerem la veritat, però ja serà tard i els culpables no pagaran pel mal fet.

user Josefa Llucdamerda | Hace un año

Habrá que preguntar a Rajoy...igual fueron los de la ETA!!

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Som i SeremDeja de beber, no te hace bien.

El-Mayurqi Gabriel Camps Pons | Hace un año

Es vergonzoso leer cometarios de gente manipulada por algunos medios de informacion que con tal de crear problemas son capaces de vertir todo tipo de acusaciones sin la menor certeza de que lo que dicen sea cierto

luis63 luis63 | Hace un año

Preguntad a George Soros y a los jefes indepas.

Ciudadano ejemplar Ciudadano ejemplar | Hace un año

Som i SeremCuentanos más!

user gambitus1901 | Hace un año

Som i SeremTienes pruebas? O dices estás cosas frito de habladurías de bar entre tus colegas indepes?

Hola La verdad | Hace un año

Una Ripollesa . Es lo que volem LA VERITAT.