user Cococolas | Hace un año

loque?Bon dia. Espanya no ha crescut mai un 7% des de sa crisi des petroli, deu fer, mes o manco 50 anys, com vosté diu. Sembla clar que des de llevors no hem sortit de tenir aturats per a donar i per a vendre. "Así nos luce el pelo", com diuen en castellà. També li diré que dins els anys de sa bimbolla inmobiliaria Espanya no va baixar d'un 8% d'atur. No acabo de veure on és que me he equivocat tant com per esser meritoti d'un isult (babanot). Es a dir, sempre per devall des 7% de creixement, i sempre per damunt des 8% d"atur. Soc conscient de que es meu comentari ha arrancat fort cap a sa ministra. Me sap greu si aixó l'ha ofés. No era sa meva ontenció ofendre a ses persones lligades d'alguna manera sentimetalment amb ella. No sabia que l'estimes tant. Li presento ses més sinceres disculpes perque pugui dormir millor.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

loque?Oiga usted...que se LE OLVIDA que venimos de la MAYOR CAIDA de los ULTIMOS 50 años... Y que por esto es MUCHO MAS FACIL "CRECER" pero nunca a los niveles aún de 2019... Yo si me he molestado en leer y contestar...para que OTROS NO SE LLEVEN A ENGAÑO:

user Biel | Hace un año

Vaya sorpresón. Todo llega.

user Falan | Hace un año

Tranquilos, por desgracia no será la última vez que rectifique!!!

loque? loque? | Hace un año

CococolasEspanya no ha crescut mai a un 7% en els darrers 50 anys,el problema de que 4 babanots fotin una parrafada com sa teua es que solament amb una dada no cal llegir sa resta...apa,a dormir.

user David Vecino Palma | Hace un año

Pero sus sueldos no los rebajan eh! Ahora rebajan la precisión para no tener que subir pensiones. No dan puntada sin hilo

user Cococolas | Hace un año

Hola. De lo que digui aqesta pocavergonya mo me crec res. Si la he tractada de pocavergonya és perque desgraciadament ho és. Peró fent un esforç prendré per válida sa cifra des 2% de creixement. Un creixement per devall des 7% són males noticies per els ciutadans d'aquest pais. Espanya si no té al manco un creixement des 7% genera atur. ¿A qui se li ocorre augmentar sa presió fiscal amb un creixement des 2%? A més amb s'inflació que tenim. Me dona s'impresio que aquesta gent actuen com uns yonkis dels doblers. Deuen tenir tanta necesitat que no els importa dur-mos a sa ruina. Per cert, suposo que tot-hom se deu haver fixat que ses retencións d'IRPF que fa hisenda damunt ses nómines durant el 2022 han augmenta. Aixó només significa una sola cosa; que els trams d'escala de gravament son més alts. Com sempre, sempre, sempre, qui pagarà sa festa serà sa clase mitjana asalariada, que cada dia és més pobre. Fins i tot en hi ha que no arriben a final de mes. Aixó han aconseguit, tenir treballadors pauperrims. I clar com que ells viuen des vot des pobres... Venga a fer pobres. Diuen que redistribueixen sa riquesa. Jo crec que lo que fan és escampar pobresa. Aixó sí, ells viuen fatàsticament; i és es govern més gran que ha tengut mai es pais, es més car de mantenir que ha tengut mai es poble. Sallut.

Alcalino Alcalino | Hace un año

De lo que no veas con estos mentirosos no creas nada y de lo que veas cree solo la mitad. Es el gobierno de la mentira, si dice el 2% sera el 10% al menos. Es el gobierno desl DESPIFARRO en la administraccion, el gobierno de los impuestos, el gobierno del doble ministerios intutiles, el gobiernode los ocupas y el gobierno del odio a España.

user Amperio | Hace un año

EduEllos no lo notan en la cartera

user Amperio | Hace un año

Siento mucho tener hijos, porque “VOSOTROS, Vosotras y vosotros” OS vais a cargar España. Sra. quédese en casita y no nos tomen mas el pelo. Hace 3 años estuve en Cuba, y el pueblo está desesperado. CONSEGUIRÉIS lo mismo INEPTOS