user Joan Llufriu | Hace un año

AguaEl què deia de la ignorància té a veure en què no es pot culpabilitzar el receptor dels ajuts perquè els qui els donen no fan el mateix amb altres colectius. Posau una foto del conseller, que és qui fa la convocatòria i no estigmatizeu als que, tenint la legitimitat de presentar-se a aquests ajuts i la solvència exigida per fer-ho, s’hi presenten. Qui mescla ous amb caragols, segurament per motius que tots sabem, són els que donen una notícia posant en el punt de mira als altres.

user Criticón | Hace un año

Cuando tomemos conciencia de quien y que somos y que el menorquín es nuestra forma vehicular de entendernos, esos procatalanistas tendrán los días contados. Solo hace falta motivación y acción reivindicativa.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Xiriguitos i més xiringuitos i endolls deMés a Menorca, PSOE i Podemos.

user MENORQUIN,1 | Hace un año

Ya lo dicen, LOS CATALANES NOS ROBAN

Ieyasu Tokugawa Ieyasu Tokugawa | Hace un año

Que vergüenza , con la carencia de sanitarios por la exigencia del requisito del Catalan de Cataluña y estos derrochando dinero del contribuyente en una lengua foranea , yo no quiero que un céntimo de mis impuestos vaya a fomentar una lengua de otra region de España , el que quiera aprender Catalan que se lo pague de su propio bolsillo

user Agua | Hace un año

Joan LlufriuTu que dius que l'autobús pels alumnes no té res a veure amb l'article, trobes que FITUR sí hi té a veure? Per favor, siguem una mica més seriosos i menys sectaris.

user Agua | Hace un año

Joan LlufriuTé tota la relació del món. És obligació de l'administració administrar correctament els diners que tenim. Si vostè creu que és més important el que es parla a l'article que portar a uns alumnes a l'escola és tan respectable com equivocat segons el meu punt de vista. Està molt bé defensar el català però fer-ho, fins i tot, per sobre del dret que tenen uns alumnes a tenir un transport digne fins a l'escola és, per jo, una anada d'olla monumental i l'únic que fa és donar la raó als catalanofòbics. Amb xorrades com aquestes l'únic que aconseguiran és anar-se'n a la oposició en les properes eleccions (per això ja n'hi ha uns quants que preparen el seu següent lloc de treball).

user Joan Llufriu | Hace un año

AguaÉs una reivindicació que l’honora però que res té a veure amb l’article i el meu comentari.

user buho | Hace un año

Y se autdenuminan menorquinistas,,,despreciand es xerra menurqui y sa nostre cultura

user Agua | Hace un año

Joan LlufriuI de l'autobús a uns alumnes que l'únic que volen és arribar a l'Institut per poder estudiar no en deim res?