Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufaret:. Sa diferencia entre tu i jo es ben senzilla. Jo crític lo que mos DISCRIMINA, i tu critiques I t'en enfots dels que tu i altres DISCRIMINAU. I a mes, preteneu seguir-ho fent... XULOS i PREPOTENTS n'hi ha per tot, pero a qualque bande n'hi ha massa...

user Alcaufar | Hace un año

PuarotJo estic molt d'acord amb donar bon servei a tothom, però llavors estarás d'acord amb que açò que dius també es de justicia que ho tenguin tots els pobles de Menorca, perquè sinó el que crítiques de Maó és el que tu demanes per Ciutadella, no? Supos que els habitants de ferreries, es Mercadal, Alaior,... no son menys que els Ciutadellencs i també voldran llits, especialistes i oficines del Consell i del govern balear?

user Alcaufar | Hace un año

Me fas pena @tiruritpompom perquè vius amargat i agraviat. Tens prou feina dins cateva per millorar on vius abans de cercar culpables a altres bandes. Amb es rollo aquest de cercar s'enfrentament i anar de víctima entre Maó i Ciutadella i dir al Consell Maó Menorca perds sa poca credibilitat que tens. Tu ets es primer que si no fossis un fanàtic (amb lo des Port de Fornells i la legión no fas més que quedar amb evidencia una vegada més) i haguessis de decidir on ha d'anar un hospital general o una botiga d'una gran empresa triaries Maó. Esper que fagin moltes millores as canal salat, i a la resta de centres de salut de s'illa, dependents tots del govern balear, que és qui també va pagar es mega dic al que deis Port. Dels hortals ilegals res a dir? Culpa de Maó i del centralisme tambe?

Puarot Puarot | Hace un año

Es problema no son ses empreses privades, com Ikea, Jysk, Decathlon, Mercadona, McDo, ..que s'implantin a Maó. És totalment lògic, per la suma de ses poblacions. Lo que NO és lògic és els poquíssims equipaments públics amb que comptam a Ciutadella. No es reclama un Mateu Orfila, sino un centre nou que faci tot tipus de proves mèdiques i evitar desplaçaments. I que hi hagi habitacions per convalecents. Fa uns mesos, un ciutadellenc tenia molèsties a un hombro i va anar a Canal Salat varies vegades. Només li donaven analgèsics. As final va anar a sa Clínica Juaneda, que li van fer proves diagnòstiques i li van recomenar anar inmediatament al M. Orfila. Allà li van detectar una malaltía molt greu que en poc temps podía haver acabat amb la seva vida. Coses com aquestes, per falta de equipament mèdic, no es poden permetre. I tot perque pel consell i el govern balear només compte Maó.

Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufaret: amb es teu comentari de "esnifar curxo" no em faltes a es respecte nomes a jo, sino a tots els pobles de Centro i Ponent i a tots els SABATERS vius i morts. Desprecies es turisme que per tu son ignorantes, desprecies sa pagegia per unes mais que no son des gusta teu, i ara tambe desprecies sa Industria des cal¢at. Au, ves a BALLAR amb sa cabra de sa Legión per Llevant, que a¢o si que t'agrada, ben segur.

Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufaret Gent que son EGOLATRES n'hi ha per tot, i tú ets sa demostració. Jo no et Bill pendre res teu, nomes reclam lo que mos pertoca i pagam. Ah, i es caixer sentir m'importa un pito, igual que es XULOS i PREPOTENTS, siguin de ont siguin.

user Alcaufar | Hace un año

En @tiruritpompom és es típic Ciutadallencs que ronca molt cap a Maó i després fa es llepon amb es caixersenyor i que es pensa que sa culpa dels seus mals es dels altres. Tal vegada es de tant esnifar curxu :) No es pot rallar amb gent que es fanàtica.

Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufaret: 1-Es concepto de ubicar serveis a "zona mes poblada" no existeix, sempre es fa a sa primera població. 2-Es perfectamente viable descentralizar molta cosa des Mateu Orfila, simplemente els poderes fáctics no volen. 3-Els negocis que s'han establert a Mao, en gran part es seu a que la MEITAT des terme municipal está encimentat. 4- A Mao s'ha optat per eliminar sa agricultura. Ben clar que a tu t'agraden mes els militars que els pagesos. 5- Sense es funcionariat y serveis que no li pertoquen, Mao tindría la meitat de sa població actual. 6-Si no t'agrada no venguis. Cap problema, no com noltros que per culpa de gent con tu mos veim empesos a gestores i a una sanidat privada per un centralisme maones absurd i ridicul. Au, Alcaufaret, i per acabar et recoman que vagis a a disfrutar des MILLOR Port de Menorca. Es de FORNELLS, natural i lliure de mamotretos MILITARS, sopa de FuelOil i illots NO sostenibles per eventos. Res mes.

user Alcaufar | Hace un año

Estic d'acord amb que es centre de salut Canal Salat ha de millorar molt pero d'aquí a voler un hospital com es Mateu Orfila per es fet de tenir 200, 300, 350 habitants més que Maó. A sa zona de llevant (Maó, Es Castell, St Lluís i Alaior) hi ha molta més població resident que a ponent (Ciutadella i Ferreries) i si només hi ha doblers per fer ne un és normal que es comenci per Maó. Els turistes es fan una assegurança i van a sa privada. I sinó com·es que decathlon, McDonald's, stradivarius, 2 mercadona, molts altres negocis privats inverteixen primer a Maó que a Ciutadella? També es discriminació? I seguesc pensant que Macarella està sobrevalorada, pero no he dit que fos lletja. El que no faré es anar hi per estar incòmode i nedant dins pixat de mona quan hi ha altres platges que m'agraden mes i són accessibles. Ciutadella llevat des centre no te massa cosa més que destaqui per damunt ses poblacions de Menorca també ho pens. Son opinions no fa falta, estar hi d'acord. I de lo dels hortals i naus al camp veig que ningú es queixa. Cutre a més no poder i molt representatiu de com funcionen, qui no ho vulgui veure en te tot es dret.

Tururu Tururu | Hace un año

@baixamaner: "Dicotomía" i disputes, cap ni una. Ves quant vulguis a Canal Salat. Urgencies, pediatría, especialistes... . Xerra amb sa gent. Sa primera població ,discriminada... Sa "tonteria" seria deixar-se trepitjar perque ses coses son aixi i no voler baratar-les perque siguin justes i sense maltracte. Lo que pensa o digui n'Alcaufaret mos importa un pito; lo que cou es que li pagam els privilegis a gent desagrada, prepotenta i xulesca com ell.