user Burruru | Hace un año

TururuCom molt bé diu na Nuria, estàs malalt i ets molt mala persona.

Tururu Tururu | Hace un año

@Nuria. Lo de "tanta gent que ha procurat lo millor per Ciutadella" no te cap ni coa... Mala persones i que no están be, paraules teues que sí que son insults, son tots els que defensau sa discriminacio de Ciutadella en sanidat, educació, serveis i inversions, com tu I altres maltractadors de llevant.

user nuria abello | Hace un año

Tururu hauràs quedat a gust de deixar com has deixat a tanta gent que ha procurat lo millor per Ciutadella. Aprofitar aquest anonimat per insultar i treure tanta ràbia reprimida demostra, o que ets molt mala persona, o que no estàs bé.

user Bep56 | Hace un año

Se acercan las elecciones, y ... HAY QUE TRABAJAR.

Tururu Tururu | Hace un año

@Burrubu RIDICULS son els que segueixen defensant, com tu, els privilegis de sa segona població en habitants i tercera en economía productiva. Jo defens que s'acabin maltractes i privilegis, i tu vols que seguesquin, i que noltros vos em de seguir pagant sa convida. Ido no, ja no nos dona la gana, res mes.

user Burruru | Hace un año

TururuQue no te canses mai de fer es ridícul?

user Ramon | Hace un año

TururuAhiiii, Tururú que nets de simple .. Ja tornas mescla ous amb caragols ... Que te que veure ara lo des Básquet amb sa noticia ??? Que no representa a S'illa bueno que algu triunfi a Menorca i no sigui que triunfi a Ponent , i no Ho atmitugeu aso es una altre historia b lo dit Tururet!!! Ets Patetic !!! Una Illa un Equip!!!

Puarot Puarot | Hace un año

Sa "culpa" ha sortit de Ciutadella mateixa, claríssim. I per jo es projecte original era un sensesentit i una destrossa monumental a una zona d'interés patrimonial únic. I sí, s'ha ajudat a Renovables II a que pugués presentar el projecte dins plaç donant-li interés estratègic. Molt bé, perfecte, aquesta vegada ho trob un encert de s'administració. És necessari que es fàcin parcs solars com aquests per produir llum de forma sostenible. Dit açò, xarrem de molins. Deixant de banda l'estètica, hi haurà gent que li agradarà més o menos, que si modernitat, que si contaminació visual, que si s'únic parc eòlic de Balears,...Lo cert és que son una molt mala inversió: produeixen molt poc llum i s'espanyen moltíssim, amb reparacions caríssimes a pagar per tots els ciutatans. No li veig que surti gens a compte. Però açò depen d'el consell insular, l'administració del sandach.

l'amo_corso l'amo_corso | Hace un año

Segur que ses plaques solars ja tenen el doble o triple rendiment...10 anys, en seriu, així van ses coses.

Tururu Tururu | Hace un año

@Burruru i Ramonet: mes provincians que mai, donant suport a un equipet de básquet moros ( quasi 2 millons ) i amb aires desmedurats de grandesa, que mai representara a s'illa. Que Marti i Bella es una asociació arbitraria i tocaflautes, ja ho sabem... Pero es seu poder de decisió es zero, ells están supeditats a els dos partidets que els subvencionen... Que es parc de sa segona població, sa que elimina tots els llocs i pagesos des seu terme, es declari "interés públic" no es mes que una arbitrariedat evident ( a sumar a tantes com hi ha ).