user ciutadaciutadella | Hace un año

O sigui que ho sabien i seguien incinerant per facturar més de 800 euros per tona incinerada en tost de 40. No tan sols es negligència, sino que és encara molt pitjor. Com a ciutadà de Ciutadella i com a ciutadà de Menorca moltíssim agrait a sa feina del senyor Gilabert i sa transparència des Diari.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Sgto. Pedro MarquésTant s'esquerra com el PP a s'ajuntament de Ciutadella van votar a favor de sa majoria de mocions d'UPCM instant, entre moltes altres coses, al Consorci de Residus i al Consell a seguir eliminant es restos d'animals segons sa normativa per zones remotes, es a dir amb un cost d'uns 40 euros per tona en tost de a més de 800, a tornar aquests sobrecostos causats per sa negligència d'incinerar a un forn insuficient, inadeqüat i obsolet... Ara bé, sa inacció i passotisme de s'esquerra governant al Consell, tant de sa Presidenta Susana Mora, com des Conseller de Podemos Javier Ares primer i Josep Juaneda del PSM després, ha estat tan gran que encara no han contestat a cap de ses moltes mocións d'UPCM, quasi totes aprovades per unanimitat al Ple. I de fet, el senyor Juaneda no ha fet més que defensar públicament la UTE i actuar amb absoluta incoherència al Consell en contra de tot lo que va votar a favor a s'Ajuntament de Ciutadella. Per açò Udi Carrasco el insta en una moció que de moment han bloquejat PP i s'esquerra a actuar en conseqüència i coherència amb es Acords des Ple de s'ajuntament de Ciutadella que llavors va votar a favor.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Enhorabuena al señor Gilabert por hacer el ejercicio de transparencia y el trabajo de periodismo de investigación más impecable, completo y riguroso de los últimos años. Sencillamente excelente. Y también enhorabuena por su corage antes los que quisieran matar al mensajero, tapar irregularidades y fraudes y no les preocupa en absoluto que las cosas se hagan mal, sino que solamente les preocupa que se sepa que lo hacen mal.

user channelzero | Hace un año

buenos dias cariño! te apetece un SANDACH de jamon y queso recalentado en el horno, con tu cafe con leche?

user Sr lobo | Hace un año

Tot s assumptu aquest fa més pesta que ets animals morts. No gasteu més tinta pq tot s ho aclarirån . Mai entendré q una persona q no ha tingut ofici mai sigui capaç de ser conseller d esports i despues de mediambient, lo pròxim pot ser d agricultura O de sanitat... Bona vida mentres Noltros n hem de fer mil i una. Cada dia més liberal

user Kapak | Hace un año

El Watergate de Nixon no dio para tanta noticia como esto. Madre mia

user Xman Manx | Hace un año

Martin, más que absurdo yo creo que es preocupante.....

user Bep Bo | Hace un año

baixamanerMira, per moltes coses mal fetes que hagi fet el PP, que en va fer moltes, ja passa de 7 anys que governau PSOE-PSM-Podemos i tindreu que assumir i respondre de sa vostra gestió, ningú més que voltros es responsable de s'ACTUAL descontrol a Milà amb tota mena d'irregularitats i fins i tot fraus inclosos, com cobrar per cremar SANDACHS enterrats quan enterrar val 20 vegades menys que cremar, com ningú més que PSOE-PSM-Podemos sou responsables des 22 milions que des de es Consell han perdut des Conveni de Carreteres amb s’Estat per culpa des retard des propi Consell i que ara haurem de pagar tots es menorquins. I que esperau ara, que es tapin ses vostres grans negligències que tant doblers ens costen i un premi des ciutadans a sobre?

user MARTIN | Hace un año

baixamanerMe parece absurdo e increible que despues de 7 años y medio de gobierno del tripartito en el Consell, alguien se atreva a culpar al Gobierno del PP en los años anteriores, en el asunto que nos ocupa.

Elver Galarga Elver Galarga | Hace un año

Quien se lo lleva bien crudito es la empresa adjudicataria