user Madona de llevant | Hace un año

Uns hotels que són espantosos i que no van gens en coherència amb s'essència i es turisme que fa a Menorca especial. Trist de veure tants comentaris despotricant del GOB sense conèixer sa seva feina. Per cert, tenen un pressupost baixissim i només amb 20% d'aportacions públiques, a sa seva web ho podeu trobar detallat. Menos xerrar sense saber per favor.

Puarot Puarot | Hace un año

Hoteles vestigio de otra época de urbanismo salvaje. Es necesario llegar a un acuerdo con la cadena, que podría pasar por ofrecerles unos solares en otro sítio, sea de la misma urbanización o en otra. En todo caso, nada de permitir construcciones en zonas verdes.

user Mar73 | Hace un año

La obsesión del GOB con esos hoteles y lo que les rodea roza la enfermedad, señores del GOB salid del bucle, en Menorca se está construyendo en zonas protegidas en la actualidad, avanzad que ya habéis perdido la batalla con esos hoteles, digeridlo de una vez y revisad lo que está pasando en zonas verdes y protegidas de la zona de Es Mercadal, que sois muy intensos con Alaior, hay más isla.

user Jesús el bueno | Hace un año

Si han de fiar des consell, hu tenim clar, i una coseta.. Es del gob aquet, que no es podrien presentar a ses properes eleccions i així sabrien qui els apoya i qui no ??

Nord Nord | Hace un año

GOB, baix unes “bones” intencions, s’amaguin un depredadors més: viven des diners públics (nostros imposts) els hi arriba via Consell/ ajuntaments del mateix color polític. Així, res diuen des mamotreto de Fornells I de s’escàndol des Milà. Son politics que no és presenten a eleccions. Com es sindicats baix una filosofia que engana a sa bona gent de Menorca.

user Bep Bo | Hace un año

Miquel72Fa molt bé el GOB denunciant irregularitats urbanístiques a Son Bou, ara bé, té un greu problema de coherència perquè segueix callant i ben calladet amb es cas des forn inadequat, obsolet, ineficient i altament contaminant de Milà, es veu que es seus amics des Consell tenen permís del GOB per contaminar tant com vulguin. Ah! i es caps del GOB tenen vinculs personals evidents amb s'esquerra radical...

user unrealer12 | Hace un año

Señores-as, estos hoterelos que han destruido toda la costa española son los mismo que nos traen la pobreza, mientras ellos se hacen ricos, sus empleados con bajos sueldos y temporadas cortas intentan sobrevivir todo el invierno, parece que estos empresarios son los buenos del cuento, no entiendo cómo se les defiende tanto.

user baixamaner | Hace un año

vergonya de PP, mamporreros dels hotelers. El GOB defensan l'espai public , defensant els menorquins, el PP defensant als poderosos, on hi ha els doblers, com sempre,

user ginger | Hace un año

The GOB are an unelected group who sell to the highest

user Miquel72 | Hace un año

Avam, en sèrio hem de fer com si res i mirar cap a unaltre banda? si és cert que hi ha zones verdes i terrens públics mesclats en aquestes parcel·les, els hem de regalar i fer com si no passa res? No jutjaré ses posicions del GOB en diversos episodis recents, segurament amb molt de lo que deis teniu raó, però si ells no destapen aquestes irregularitats de quí hem de fiar? Melià es sa primera interessada en reconvertir ses dues torres en un edifici mes atractiu, aquí ens fan creure que ens fan un favor, però saben perfectament que tenen un model d'hotel obsolet, i cerquen fer a Son Bou una espècie de "ressort" a primera línia de platja, i algún límit se'ls hi ha de posar, i per suposat no pot ser tot regalat. Que es posi tot molt clar i es publiqui es projecte, sense "papers amagats", que ja n'hem tingut molts en aquest tema. Llavors sabrem si el GOB exagera, ó si hi ha interessos ocults en tot açò, que també tenim experiència en sobres que van i vénen...