user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

AngelcaídoQué tú colaboras con el independentismo? Y qué?...Jjjjjjjjj pero si ni siquiera colaboras en las tareas de limpieza en tu casa, tu mujer una Santa por aguantar semejante personaje independiente 🤣🤣🤣

user Xisca (autèntica) | Hace un año

Ara ha sortit que al Lindekin de Valtònyc exhibia que havia dissenyat la web del Consell Nacional. A la nostra Policia, el més beneit fa rellotges. Tenim una policia que no ens la mereixem

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace un año

SisetCreo que el valor para la sociedad de Valtonyc y de Jorge Campos es casi identico. Solo que Campos igual sabe cantar.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace un año

El 99% de los logros de este personaje son altercados y titulares relacionados con ser una marioneta catalanista radical. El 1% por ser cantante. Un fracasado en toda regla.

user Lectora | Hace un año

I mentres se persegueixen innocents als que s'els ha vilgut criminalitzar. lladres, prevaricadors i fins i tot, un autèntic terrorrista que preparava un atac per fer volar la UIB amb els estudiants, professors i resta de treballador a dins i que ja renia el material al seu poder, fou declarat innocent, només per ser d'extrema dreta, igual que hi queden tota la resta d'aquesra mateixa calanya que cometen áctes vandàlics i amenaces fins i tot sobre el govern estatal actual, com se veu a quell video a on un ex-militar disparava amb una metralleta sobre unes fotos de Pedro Sánchez i els seus ministres, però que el jutge patutge de torn no li va trobar cap indici de delicte ni perillositat i que en canvi va dictaminar "que exercia el seu llegítim dret a la llibertat d'expresió" I aquesta és la "justícia" i la "democràcia" que tenim a Espanya.

user Cla | Hace un año

AngelcaídoUH, ustedes que tienen los datos personales de Angelcaido manden una ambulancia o la guardia civil a casa de este hombre porque algo le pasa. O le han hackeado, o le han robado las claves, le han abducido los marcianos, pero o no es el quién escribe o algo muy gordo le pasa.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

SisetAquest diputat de VOX i comentarista multinick d'aquests fòrums, va aconseguir, amb la complicitat dels seus amics jutges, que en Valtònyc no pogués ni acompanyar la mort de sa mare. Amb tanta maldat, cremarà a l'Infern eternament

user Cla | Hace un año

AngelcaídoÁngel, segur que ets tu qui ha escrit aixó? No havia encara conegut aquesta faceta teva.

user BALEARES = inseguridad jurídica total | Hace un año

¿Qué más da lo que investigue la Guardia Civil si con el PSOE este tío tiene manga ancha? ¿Qué ha hecho el PSOE para traerlo?

user guaita | Hace un año

!!CREO QUE GINTONIC CADA VEZ ESTA MAS ENFANGADO!!! NO SE SI PODRÁ REGRESAR A SA ROQUETA!!!