user Burruru | Hace un año

Com sempre a Ponent indecisió i incompetència. Ja va passar amb es Cranc Festival i altres esdeveniments, però clar, alguns xerran de falta de transparència i altres ximpleries. Eh Tururu?

user Juan Perez Marques | Hace un año

I ningú ha pensat que aquests esdeveniments no es demanen aixi a la deveres? Que s’han de planificar com toca? La diferència es aue el poli de Mao hi ha un sol usuari a Ciutadella mils. Heu demanat als usuaris de Alaior que pensen de tot aixo fet a deveres ?

Un Menorquín Un Menorquín | Hace un año

La administración va a un ritmo muy distinto a la empresa privada. ¿De verdad en diciembre? Padel de alto nivel y se piensan?? Ésta gente no se gana el sueldo.

user galldelavall | Hace un año

garrot d'ullastreEsper que no tenguin res en contra. Alaior: +/- 10000hab. 1 poli amb anexe + 3 pistes pavello institut Ciutadella: +/- 30000 1 poli amb anexe, 1 pista institut. i un equip voleibol professional que empra pavelló cada dia (normal). Montar es torneig exigeix tot es poli "antic" durant 2 setmanes. +/- 200 usuaris diaris no hi podrien accedir. Algú s'ha volgut penjar una medalla "porqué yo lo valgo", sense pensar amb ses conseqüencies. Poli saturat , NOU PAVELLÓ A CIUTADELLA JA!

Tururu Tururu | Hace un año

Molta tontería, pero ningu xerra de quant s'ha de pagar... Transparencia zero.... Millor invertir en pistes i instalacions que en fum....

user Jordy | Hace un año

Si se organizase algo con el catalán y los independentistas ya estaría todo arreglado

user Jordy | Hace un año

Lo de ciudadela es de traca , vaya panda jaáaa mejor así todo lo tenemos de alaior asta Mahon

user arcabot | Hace un año

Açò és serio... Quan vaig ser en es Menorca open a Maó fa un parei de setmanes vaig pensar "ojala poguessim fer cosa aixi per ciutadella", per s'ambient que provoca i lu que dóna econòmicament perque sa gent qui ve a colque puesto menja i dorm. Pero no, ara que teniem cosa similar a tir, ho envien a passetjar... Amb aquet ajuntament no hi ha manera... A part, ja que xerram de padel, sembla mentida que amb sa gent que hi juga a ciutadella, no hi pugui haver ni una punyatera pista coberta, com si tenen a molts altres pobles de menorca

user Jaime Jaime9218 | Hace un año

Ciutadella sempre la pifia. Vaya alcaldasa psmanera tenim. O dicham tot y o perdem tot. Hasta sa uib va ser per alayor. Bien pes politis ciutadellencs

Hamunaptra Yes we can | Hace un año

Igual que sa pista d'atletisme, se la van carregar possant pistes de pàdel i no han fet cap alternativa, es lamentable sa falta d'instal-lacions esportives a Menorca.