user Mandi | Hace un año

Ben fet! Amb aquests esdeveniments s'únic que hi guanya sempre es el mateix...Biosport...

user Ciutadella bona terra | Hace un año

Dimissio a sa regidora de deports i na Joana Gomila!!!

user Rodrigo | Hace un año

Ben d'acord amb s'ajuntament. No es pot organitzar algo amb frisseres i deixar tirats a més de 200 usuaris que empren cada dia es pavelló. Açò sí, abans de construir un nou pavelló avam si posen ordre a horaris i veim si realment fa falta perquè hi ha un descontrol important. Qui de s'ajuntament li ha donat tot es poliesportiu vell durant matí i capvespre durant sa setmana a l'avarca volei? Cada capvespre de 18.00 a 21.00 tot es pavelló per elles? Fa falta? Son ses hores de més activitats! Després hi ha fillets i filletes que entrenen a les 21.00 perquè no hi ha lloc. Clar, millor que descansin bé ses de l'avarca que no fan feina que es nostres fills que tenen escola ensoldemà. A més, molts de díes que pas per allà no hi son i es poliesportiu està buid o empren una petita part de sa pista. Problemes de espai no, problemes de gestionar s'espai. ¿Per fer estiraments es dilluns necessiten tot es poliesportiu? ¿No poden programar ses sesions de video i emprar sa pista mentrestant? ¿Qui de s'ajuntament li ha donat aquests horaris ? ¿Com poden permetre que fillets i filletes de 14/15 anys entrenin al es 21.00 perquè un equip profesional (QUE NO FAN RES DURANT ES DIA i podríen combinar molt millor que families) empra un espai municipal. Començam per repartir millor espais i després ja veim si fa falta construir res nou.

arl338 arl338 | Hace un año

Cosa havien de dir... despues d'es ridicul XDD

user Burruru | Hace un año

Per ponent esteis ben adormits. Alaior i Maó vos donen amb cuareta. Per plorar no hi ha qui vos guany.

G. Sintes G. Sintes | Hace un año

Luego se quejan que todo se hace en otros municipios!!! Hay que coger el toro por los cuernos!! Esto era un gran evento para Ciutadella, no entiendo como lo han dejado perder!!!

user Ramon | Hace un año

SpidermanJa ho dius be, ja A on es suposa , com tot es suposa i despres res ...

user Spiderman | Hace un año

si, ses instal·lacions esportives de ciutadella fan vergonya, on se suposa que hi ha mes gent de menorca, i....res de res...ni inversio, ni ganes ni sobretot eficiencia.

user Juan Perez Marques | Hace un año

Sa falta d’inversio en Esports de l’Ajuntament de Ciutadella ja data de fa molts anys, una ciutat amb molta activitat i poca inversio. Per tant queda evident que no es pot fer un esdeveniment d’aquestes caracteristiques perque la instalació no ho permet, esta obsoleta i a mes hiperocupada. Si a mes hi afegim que esta plantejat correcuita mes clar es el NO. Esdeveniment SI no planificats NO

user Aturdit | Hace un año

A Alaior els hi ha sobrat temps i ganes per organitzar-ho. Fa vergonya, sa veritat