user Ramon | Hace un año

MariacoPer comensa Mariaco o Mariaico ?? Com et diguis , no som Ramonet , som Ramón!!! Estás tú be per xerra de insults , aso es es nom que em posa en Tururú!!! Pero llegeix be i em posas es nom be si et vols dirigí a jo , capichi .. Jo de inteligencia sa normaleta , i tú ??? Es veu que per on ets tu nau sobrats de inteligencia , no s e a que et refereiges amb lo de sa meva inteligencia , esposeu avam si Ho poc arregla ... I si de tota sa vida i allá on sigui .. El que reparte se lleva la mejor parte !!! Ho tens cla Sr.Mariaco ???

user Mariaco | Hace un año

Ramonet no tens pq insultar a ningu i si de dever ETS tan inteligente como vols Fer veure tindrias q regoneixe aquí AIA parts i cuarts com deim a Menorca.tambien se dice q quien reparte se lleva la mejor parte i supongo q ya sabes a lo q me refiero

user Ramon | Hace un año

TururuTururet, que nets de chimple!!! Maltractadors i discriminadora ?? Ets patetic , si a nes vostru ajuntament no saben fe ses coses com es fan a nes altres municipis, no es cosa nostra.. No crec que s'equipo de morosos segons dius , no representa a tota S'illa , no se qué dirte ?? I que digueu mayoría. Tu mateix , ademes tira ses culpas a nes altres es de parbulitos , a qui es medeix es teu cervell !!! Una Illa un Equip !! Tenteres Tururet!!!

Juan00gr Juan00gr | Hace un año

Ciutadella siempre a la cola....En vivienda, en parking, en renovables, en transporte.,etc, etc. Haber si vamos aprendiendo.

Puarot Puarot | Hace un año

BurruruI una petita puntualització. He tractat Maó com a capital actual, essent un poc generós donant-li una qualificació que no té, perquè, com tothom sap, Menorca no té capital.

Puarot Puarot | Hace un año

Burruru"Sucursal" de què, de quí? Els musulmans van fer capital a Ciutadella el 903 d.C.. Els catalans la van mantenir i no va ser fins la dominació dels anglesos, el 1713, que va passar a Maó. Esteim xerrant de 800 anys de capitalitat de Ciutadella, per 300 de Maó. Un respecte, please.

user Burruru | Hace un año

TururuQue no saps llegir o no enténs es castellà?. S'article diu que a sa sucursal " no está consiguiendo poner a disposición suelo a las administraciones competentes". Açò vol dir que teniu un ajuntament tant incompetent que no te cap interés a construir vivendes d'IBAVI i que els únics culpables de que açò passi sou voltros mateixos. Però amb sa teva mentalitat provinciana és totalment comprensible que no entenguis res.

Puarot Puarot | Hace un año

Que un poble com Ciutadella, de 30.000 habitants, no es faci vivenda social des del 2008 té tela marinera!! Demostra lo que lis importa sa gent a l'ajuntament "progressista"!! Lis hauria de caure sa cara de vergonya no haver posat JA sol urbà a disposició del IBAVI per fer un centenar de vivendes protegides. A Llevant n'estan construint moltíssimes, i moltes més projectades. Ciutadella is different, sobretot amb aquest equip de govern. Espavilin, despertin, per el bé del poble!! L'inmovilisme mai ha donat vots, sino que n'ha llevat!! Semblen cansats!! (no sé de què!) Si no fan res (tampoc tenen projectes ilusionants) altres els revelleran, en uns mesos. No ho dubtin.

Tururu Tururu | Hace un año

@ Ramonet. Aquí nomes ploraran es maltractadors i discriminadora, quant perdón els privilegis que pagam els altres. Ah, i un euip moros i despilfarrador MAI representara a tota s'illa, avam si t'enteres o demanes que pensen a es resto de menorquins, que som majoría. per cert

user Ramon | Hace un año

TururuEm de paga es altres sa incompetencia des politics de Ponent ??? I ja está be de plora i plora ... Ets un poc cansino !!! Una Illa un Equip !!!