user Bep Bo | Hace un año

RamonDe lo que hablamos en principio es del PUERTO DE SON BLANC, como dice el titular de la noticia y todo el mundo que habla con propiedad. Luego a la vista de sus ínfulas y tono de superioridad aleccionador, como hay libertad de expresión el hilo argumental ha ido girando en torno al hecho de que Usted parece estar mucho más en condiciones de recibir lecciones que de darlas. Le falta un poco de modestia y le sobra toda la ignorancia que se atreve a atribuir a los demás. Es usted un ejemplo antológico de aquello de ver la paja en el ojo ajeno y no ver la viga en el propio.

Tururu Tururu | Hace un año

"Una illa, un equip", diuen els hipócritas discriminadors a qui paga sa seua festa de un básquet petulant i pretencios. Amb aquests personatges i altres mai representara a una illa. De fer, MAI ho ha fet, nomes ha representat morosidat, despilfarro, promoció negativa, i requalificacions a Son Parc de sa constructora VIVE, empresa "amiga" des club i des Consell MahonMenorca. Ben senzill: vents pudents i discriminadors bufen sempre desde Consell, BintaFufa i illots no sostenibles.

user Bep Bo | Hace un año

RamonMiri, qui no vol pols que no vagi a s'era. Lo que té vostè és s'atreviment de dir, entre altres coses, "ignorants" i "fiets de parvulari" a altres persones, que segons vostè diuen "disbarats", quan sa seva ignorància és tan gran que fa tantes faltes d'ortografia o més que paraules escriu. Ningú li ha demanat cultura, només que aprengui a esriure amb un mínim de correcció i deixi de fer un "disbarat" ortogràfic darrera s'altre abans de ser tan prepotent amb ses altres persones. Es miri al mirall abans d'anar tan de sobrat i ficar-se tant amb Ciutadella i tots es ciutadellencs. Bona nit tengui.

user Pedro | Hace un año

Ciutadella bona terraSolamente hay que leer tus comentarios para darse cuenta.

user Ramon | Hace un año

Bep BoVaja ja a sortit es filosof , pot ser que tengui faltas d'ortigafia pero no es d'aso que es xerra amb sa noticia i si faig es paperot , com sempre surtirá un lumbreras que Ho corregesqui tot .. A saltre lector li a corregir tambe ??? A que ma entes ??? Pues eso no tenc sa Sort de aser tan cult com vuste!!!

user Bep Bo | Hace un año

RamonSembla mentida que s'hagi atrevit a dir "ignorant!!!" a un altre lector justament vostè i fins i tot s'atreveixi a acusar a altres de dir "disbarats". S'únic gran i repetit "disbarat" que veig per aquí són ses seves constants i espantoses faltes d'ortografia amb ses quals destrossa per complet sa llengua que intenta emprar. Mira, aquí tens una petita mostra, molt incompleta, de com et carregues sa llengua, d'ignorància supina i de "disbarats" gramaticals que hauries de corregir (sense comptar sa llarga col·lecció d'accents sense posar o mal posats: "Pusauvos d'acort hombre" (una falta o més en cada paraula), "ven" (per ben), "ase" (per ser), "vus ba fotra" (per vos va fotre), "ahia" (per hi ha), "vuldriua teni" (per voldrieu tenir), "envega" (per enveja), "aso" (per açò), "osea" (per o sigui), "ve" (per bé), "avident ment" (per evidentment), "fe" (per fer), "dili" (per digues-li), "ven cla" (per ben clar), "exsigerat" (per exagerat), etcètera, etcètera, etcètera... En comptes de ficar-te amb Ciutadella i ets ciutadellencs aprèn una miqueta a escriure, seguiràs sense dir més que disbarats i ximpleries, però faràs una miqueta menys es ridícul. De res per sa correcció i es consell.

user Ramon | Hace un año

Ciutadella bona terraEs que Ho e apres dun bon compatriota vostru , e Tururú .. Deman cita a nes Mateo Orfila o a Juaneda ... Es per que no vus sepi greu avont deman cita !!! De dalt de tot !!! Una Illa un Equip !!!

user Josep Pons | Hace un año

RamonPer disbarats tot el que tu dius i escrius amb tanta prepotència (i faltes d'ortografia). Molt divertida una d'elles quan parles des "Pot de Maó". Té tota sa raó del mon CIUTADELLENC, per molt que tu negis sa evidència, arribar a Ciutadella vinguent de sa península o altres illes de Balears, vol dir menys emissió de gasos d'efecte hivernacle i menys temps. Negar que Son Blanc és un port (amb un dic), és un ventall i un paperot semblant al de negar que la terra és rodona. I ja està be de fer demagogia amb Sant Joan, perquè se navieres ja fa anys que adapten ses frequencies a sa demanda, o sigui posen tots es barcos i fan tots es viatges que fan falta per dur a Ciutadella a tothom que vol i, per desgràcia, ningú que vol venir es queda a terra, açò s'arreglaria limitant es nombre de viatgers per Sant Joan però es (des)govern Balear fa anys que s'hi nega.

user Ciutadella bona terra | Hace un año

RamonUna illa un equip!! 😂😂😂 Aso que es un altre chiste es veu qu t'agrada contar chistes. Per lo menús es volei a guanyat dues lligas i una supercopa cosa que es teu equip La Salle a no el Menorca Bàsquet no va fer res només va fer redicul a sa ACB 😂😂😂😂 així sou de patètics. Me va donar molta alegria quan vau devalla de sa ACB 😂 Amb a qué mus amb de posar decord un dia deim una cosa i un altre dia deim una altre es veu que te interesa . ets un interesat ehhh 😂😂😂 Ramon ves en és doctor VISCA CIUTADELLA!! Te fa mal veure sa noticia que es dic de Son Blanc es govern balear inverteix amb és ducs de alba o es que en és port de Mahon "está ben escrit Mahon amb h o sense" no fan res de obres en és teu port es veu que no teniu prou trànsit 😂😂😂 Visca Ciutadella!!

user Ramon | Hace un año

CIUTADELLENCSi i sobre tot per Sant Joan !!! Quin disbarat !!!