user Toni | Hace un año

SiurelletMira que si la población europea se acabara dando cuenta algún día de que Estados Unidos y China han estado comprando gas y petróleo a Rusia para después hacer su agosto vendiendo el excedente a Europa... Por ahí dicen que estamos en recesión, Pero sin embargo eeuu todavía no la acaba de ver, será por que les ha salido bien el negocio a nuestra costa?... 🤔 Qué cosas tiene la política internacional...

user Toni | Hace un año

A @Pues ahora que lo dices, en tal caso, no cabría preguntarse si Estados Unidos no hubiera llenado de armas por casualidad alguna base en Turquía? Dado que ya tenemos el mismo precedente en la crisis de los misiles de Cuba durante la guerra fría. Aunque como cabría esperar, una vez más, los medios callarían miserablemente, a las ordenes de sus amos, guiando al ganado para aplaudir sus atrocidades y justificar lo injustificable. A ver si Eisenhower acabaría teniendo razón en su advertencia acerca de la creciente amenaza del complejo militar industrial en el seno de la nación norteamericana en 1961. Si fuera así, hoy viviríamos sin duda una mentira, donde la guerra, la enfermedad, la ignorancia y la miseria serían los negocios más lucrativos del mundo, a costa del mundo.

Siurellet Siurellet | Hace un año

Ahora resulta que los misiles que impactaron en Polonia, provenían de Ucrania. Lo han afirmado tanto Putín, como el Reino Unido, incluso Biden y la OTAN, pero dieron rienda suelta a los medios neoliberales para que polarizasen la sociedad, obviamente de personas con inopia mental, que no son capaces de contrastar las noticias ¿Y ahora que? que dirán esos defensores de la guerra, que sienten profunda aversión a lo que no sea yanqui. Todos, repito "TODOS" han quedado retratados, como quedaron con el gasoducto de Nord Stream que saben bien en Europa que fueron los yanquis y que por ello de un día a otro las noticias desaparecieron de los medios al igual que la destrucción del puente de Crimea. Es lo que les pasa por ser adoctrinados.

user Lectora | Hace un año

Estrada: Ja fa moltes dècades, que Rússia no és comunista. Va deixar de ser-ho en la dècada dels vuitanta, amb el president Milhail Gorbachov, mort recentment i del qual se dèia, no sé si és cert o no, que el seu pare era un espanyol emigrat a Rússia que nomia Corbacho, el qual, mitjançant un moviment polític anomenat Perestroika, va fer una transició cap a la democràcia i cap a una economia més lliberal i de mercat. I pocs anys després, hi va haver un altre president anomenat Boris Yeltsin, que va solicitarar que Rúsia entràs a la Otan, però va tenir la ferma oposició del president Bush dels Estats Units ( Perquè aquesta família sempre ha d'acabar provocant desastres?) La desgràcia va tornar sobre el poble rús, quan un agentutxo de la KGB anomenat Vladimir Putin, el qual havia estat destinat a les oficines de l'Alemanya Oriental i que la seva feina era la de delatar a tots els alemanys que volien escapar d'aquell infern, que amb la transició russa s'havia quedat a l'atur i treballava com a taxista il.legalment ja que no tenia el permís, se va presentar a les eleccions i les va guanyar. I se diu que a base de trampes i d'enganys s'ha perpetuat en el poder per més de vint any {Se diu que ja no queda cap ca ni cap moix viu, que hagin nascut abans del seu empoderament) enriquint-se amb els doblers de "La Santa Rûssia", convertint-se en mil.lionari i fent mil.lionaris a uns pocs oligarques que son els que fins ara han governat el país més gros del món . I per part de Putin, probablement tractant d"implantar una nova dinastia de tzars, si és que té qualque fill amb la seva actual dona, ja que les dues filles que té del seu primer matrimoni, que son una científica i una professora, no volen saber res del seu pare i una fins i tot s'ha canviat el cognom, no estarien disposades a ser les noves Romanov. Me pareix que amb tota aquesta Història recent, Rússia ja té ben poc de comunista. Però encara diuen que jo no llegesc i que estic desinformada, quan explic coses que no agraden als "quefes"de per aquí, perque els desfaig la "feineta" que els han encarregat. I és que sempre tracten de dur totes les aigues al seu molí, amb una infinita manca de respecte cap als damés, als que consideren uns pibres beneits als que s'els pot enganar impunement. Quina creu!

user Toni | Hace un año

Si el misil fuese ucraniano.. la OTAN se defenderá del mismo modo que si fuera Ruso?

user Lectora | Hace un año

No entenc a la gent d'aqui que està a favor de Putin i de Rússia. L'altre dia, una senyora normal i corrent, tambè deia que la culpa era dels ucranians "per estar tot lo dia provocant a Rússia" i ara, segurament també deven pensar que la culpa dels míssils la ténen els polacs. I és que la propaganda putinesca té tot un exèrcit de hackers que reparteixen notícies falses per tot el món. I mentres noltros veiem com les tropes russes assassinaven a ucranians sense pietat i que destruien tot el que trobaven al seu pas, ells difonien imatges, qui sap de quan ni de què, fent veure que l'exèrcit rús repartia capses amb menjar. roba i medicaments entre els civils i hi ha bàmbols que s'ho creuen sense pensar que les imatges son una farsa. I que consti que son Putin i els seus, als que cobsideram uns genocides i que voldriem que desapareixèssin del mapa. perque la majoria de ciutadàns russos també son víctimes d'aquest monstre ambiciós sense expresió al rostre, ni sentiments, ni humanitat i dels seus col.laboradors i còmplices, tan sanguinaris i depravats com ell.

user Golgo13 | Hace un año

perrymasonListo hoy de han reconocido los misiles eran ucranianos.. esperando un sorry en 3.2.1.....

user A @ | Hace un año

HelioSi rusia construyera una base militar en cuba y llenara de armas a esa isla luego eeuu atacara cuba, quien comenzo la guerra? Creo que ud es en el mejor de los casos ingenuo..

Oliveta Oliveta | Hace un año

No se pot afirmar que són "míssils russos", quan encara no se té sa certessa (i menys quan hi ha informacions de que podrien ser fragments d'un cohet de defensa ucraïnés. Per què especuleu?... això no és informar verament.

Siurellet Siurellet | Hace un año

Los gasoductos de Nord Stream que daban la culpa a Rusia y tras demostrar que debieron ser los yanquis porque ese gasoducto era ruso y a Putín solo le bastaba cerrar el grifo, todos los medios neoliberales de un día para otro callaron, de culpar a Rusia a no decir nada. Y seguimos sin saber nada, porque está claro ¡Fueron los yanquis!. Sucedió igual con el puente de Crimea, esta vez no culpaban a Rusia sino que habían sido una organización de valientes quienes lo destruyeron (si fuera al revés serían terroristas). Ahora los misiles de Polonia, otra manipulación de cara a los medios y tras gastar papel y tinta culpando a Rusia, acabará como todo lo demás. Como dicen muchos por esos lares ¡¡NO ME CREG RES DE RES!!