user David | Hace un año

TururuDe que xerres, Tururu? Més hauriem d'aprendre de Maó, sempre anant de víctimes aqui a Ciutadella, no serà que no en tenim ni un de bò? I tant m'en fot sigui de dretes o d'esquerres...

Tururu Tururu | Hace un año

Un Consell: xerri amb na Fressita, primer, donya Carol, avam si a Mahon seguirán comprant edificis i cedirlos, com Correus, pagant ses hipoteques des Casal de Jubilats, fent obres a un port que no els hi pertoquen, un munt de carrils bici que allá ho paga Consell i a altres bandes no, BintaFufa exclusiu per sa segona localidat en habitants i tercera en economía productiva, centralitzacio desmesurada i abusiva de TOT a aquella població, etc, etc... Si no hi vol xerrar ni convencer a es seu partidet perque Ciutadella deixi de ser DISCRIMINADA i MALTRACTADA, es por presentar si vol, pero la votará sa tía Rita... Res mes, i saludos a ses membres i miembros des seu partidet DISCRIMINADOR.

user Blas de Lezo | Hace un año

Menuda comedia. Como Noemi Camps se va a presentar en sitio de salida a otra institución donde aun tendrá la oportunidad de aparecer y trabajar todavía menos que en el ayuntamiento de Ciutadella y ganar más, han decidido desde arriba que encabece la lista esta señora profesional de la política. Lo demás y lo de las primarias todo pantonima, tongo y postureo.

user ciutadaciutadella | Hace un año

MapoHo entenc molt bé, quan no hi ha arguments millor callar. Ja ho saps estimada, qui no vol pols que no vagi a s'era.

user pitufo | Hace un año

Seguid así, que con tantas buenas expectativas, ademas de ser unos estómagos agradecidos os vais a quedar con tres concejales. Y no tenéis a nadie más con más curriculum, que pobres no.

Mapo Mapo | Hace un año

ciutadaciutadellaNo pens seguir aquesta conversa i manco amb aquest to.

user ciutadaciutadella | Hace un año

MapoSiiii una feinadaaaaaa sempre endollada, per viure d'endolls sa feineda de piloteix és agotadora...

Mapo Mapo | Hace un año

ciutadaciutadellaSi que ha tingut càrrecs i molta feina que ha fet a cadasqun d'ells. Evidentment pots opinar el que vulguis però crec que no tens idea del que ha fet o ha deixat de fer. Carregar-se a sa fent sempre és molt fàcil.

user Josep Pons | Hace un año

Il·lúsIdò pujar-se es sous és lo primer que van fer al primer Ple des 4 anys de mandat de día 11-07-2019. lo primer, mirar per ells mateixos.

user Il·lús | Hace un año

Primer: Alguns sentim repicar campanes però no sabem de quina parròquia Segon: Es que tot ho sabeu digueu a quin plenari de s'Ajuntament, s'han pujat es sous. Tercer: quins candidats o candidates hi ha més al PSOE? o es primer que es "postuli" s'endú la candidatura?