user channelzero | Hace un año

podria ponerse en un museo de madrid o en sus calles, alli hay mas gente y asi seria mas efectivo

Memoria Histórica Memoria Histórica | Hace un año

baixamaner¡¡Tal!ibán!!

user Blas de Lezo | Hace un año

baixamanerI tu, estàs d'acord amb que es assassins comunistes responsables des genocidi de Paracuellos del Jarama rebin homenatges?

user ciutadaciutadella | Hace un año

baixamanerEs "problema" és sa ignorància i intolerància de tots ets petits inquisidors com tu. Tant sí es comporten com a talibans per fanatisme religiós o polític, però disposats a destruir ses obres arquitectòniques, escultures, pintures... que estignatitzau per ses vostres dèries des tipus que siguin. Es veu que hi ha que tirar es monument perquè ho dius tu. Quan fins i tot una ministra d'aquest govern filocomunista, es més d'esquerres que hi ha hagut mai a Espanya ha deixat ben clar que és legal. Idò, amb aquesta dèria per destruir monuments, comunistes i extrema esquerra ja tenen almenys un punt de coincidència amb els talibans. Al final es veu que tenen exactament sa mateixa sensibilitat tots ets talibans, tant ets d'Afganistan com ets d'extrema esquerra.

user Josep Pons | Hace un año

baixamanerNo tens ni idea del que és apologia del terrorisme, però, sense ser-ho tampoc, s'hi sembla moltíssim més pactar amb Bildu, es hereus des terrorisme de ETA, i fer sense cap consens amb Bildu una llei per irreconciliables que divideix als espanyols en bons i dolents des de es punt de vista de s'extrema esquerra sanchista-podemita-comunista i es bilduetarres i que segurament serà derogada per no tenir cap consens amb sa dreta ni es centro. Totes ses víctimes mereixen respecte, però no s'ha de confondre assassins com per exemple es brigada Marqués amb víctimes com el senyor Huguet assassinat per Marqués.

Ieyasu Tokugawa Ieyasu Tokugawa | Hace un año

Las políticas para mejorar la calidad de vida del conjunto del pueblo Menorquín tal vez para mañana ; habría que decirle a los Franceses que derriben los Inválidos y el mausoleo de Napoleón Bonaparte que fue un dictador imperialista y sanguinario o a los Italianos que derriben el coliseo Flavio por que se realizaban actos genocidas y maltrato animal o derribar todas las estatuas de Simón Bolivar que fue un asesino, traidor y esclavista ; esta gente de izquierda pensara en algún momento en legislar por el presente y futuro de estas islas y dejar la historia de una buena vez en paz ? .

user buho | Hace un año

Habra suficiente espacio? Visto el éxito de las ultimas manifestaciones

Memoria Histórica Memoria Histórica | Hace un año

En el año 2001 los talibanes volaron las mayores figuras de buda del mundo en Bamiyán porque era incompatible con la cultura y política talibán. Ahora parece que las teorías talibanes son aceptadas y difundidas por menorquines que quieren imponer el pensamiento único y manipular la historia. Cada uno es libre de pensar lo que quiera, por eso espero que sea un auténtico fracaso esta convocatoria de protesta.

user Euronativo | Hace un año

Han visto algún comunista que crea riqueza en un país? A ver, replegats, esos cuatros gatos, para darse a conocer, empezad por ir limpiando las calles y carreteras eso diría algo del común ismo. La historia no debe eliminarse ya que como en Alemania hay que recordarle a la juventud el pasado, para que no vuelvan otra vez.

user baixamaner | Hace un año

bikeramazonEl problema es la llei, que diu que els simbols feixistes no tenen que convertirse en llocs de culte, com pasava al Valle de los Caidos, pq aixó es apologia del terrorisme, p.e. o mes recentment amb les restes depositades (encara) del Queipo de Llano a una Basilica de Sevilla, on hi havia gent que l'honoraba. Esta vosté d'acord que aquets assassins rebin homenatges ?