joan joan | Hace un año

As final lo que digui sa des cubatas a les 12 des vespre anira a missa......i tothom fará "si bwana"

user Pp | Hace un año

Aixó passa per tenir professors de catalá...si fosin professors de MALLORQUÍ, aixó no passaría.

dsalva9 dsalva9 | Hace un año

CiuróTe referías a Siurellet que ha hablado de comunismo, no a mí, quiero suponer.

user Bep Bo | Hace un año

Marta VichSa bandera és de molt abans de neixer Franco i és sa bandera constitucional d'Espanya que ha d'estar present a tots es centros oficials i educatius i tothom té dret a dur-la.

user Marta Vich | Hace un año

Si un alumne o un professor s'hagués atrevit a penjar una estelada, una senyera, una bandera republicana o comunista DINS una aula, al cap de 5 minuts ja hauria anat la policia o la guàrdia civil a treure-la, per denúncies de pares o d'alumnes. La bandera d'un Estat és un símbol polític, perquè un Estat és una organització política. I molts d'espanyols no s'identifiquen amb aquesta bandera d'origen franquista

user Marta Vich | Hace un año

La Circular jo crec que és irrebatible. Ara resulta que VOX, tan defensor del compliment de les lleis, està promoguent l'anarquia i incitant els joves a infringir les normes. No tenen cap escrúpol per tal de guanyar quatre vots. Destruir la confiança dels pares i alumnes en l'escola i els professors és destruir una educació i una convivència mínimament civilitzada. L'escola no és l'enemic de ningú, sinó l'aliat més important de la societat.

user Groucho 74 | Hace un año

Joan PereNo te vengas arriba. En lo de enfangar, la izquierda sigue ganando por goleada.

sablech2 sablech2 | Hace un año

Por cierto las amenazas en las redes bajo nombres falsos puedes ser de afines para victimizar a la profesora...

user ciclista cabreado | Hace un año

Aurora PicornellMentiroso, la bandera de España actual es la Constitucional, que es la que se exhibía sin el escudo real, los lazos amarillos son un símbolo del independentismo catalán, y te recuerdo que Mallorca (Baleares) no es Cataluña, aunque te duela.

Ciuró Ciuró | Hace un año

a picornell. No entenc com estant en es segle 21 encara hi hagi persones retrogradas com tu. es que sofreixen en una guerra són es civils d'un i un altre bàndol,Es dos bàndols varen matar i varen assassinar a civils .NO NOMÉS UN BÀNDOL .Espanya en era una Espanya summament agricola . S'analfabetisme a Espanya va esser una xacra fins a sa segona mitat des segle XX. En 1936, l'any d'inici de sa Guerra Civil, es 25% dets espanyols eren analfabets. sa gent tènia fam i s'aferrava a qualsevol cosa, vènia un bàndol i eren d'aquest vènia un altre i era de s'altre. això se diu SUPERVIVÈNCIA,viu i deixa viure actua amb sentit comú paradala. Sa bandera d'Espanya, coneguda com sa rojigualda, va esser adoptada com a pavelló nacional d'Espanya en 1785 i ha estat sa bandera nacional des de llavors, a excepció dets anys de sa Segona República (1931-1939), quan va esser substituïda per una altra ensenya. S'escut, que s'inclou a sa bandera actual, en uns quants casos reglamentats per sa Llei 39/1981, que regula es seu ús, ha sofrit diverses modificacions durant s'història.tros de #ase