joan joan | Hace 4 meses

As final lo que digui sa des cubatas a les 12 des vespre anira a missa......i tothom fará "si bwana"

user Pp | Hace 4 meses

Aixó passa per tenir professors de catalá...si fosin professors de MALLORQUÍ, aixó no passaría.

dsalva9 dsalva9 | Hace 4 meses

CiuróTe referías a Siurellet que ha hablado de comunismo, no a mí, quiero suponer.

user Bep Bo | Hace 4 meses

Marta VichSa bandera és de molt abans de neixer Franco i és sa bandera constitucional d'Espanya que ha d'estar present a tots es centros oficials i educatius i tothom té dret a dur-la.

user Marta Vich | Hace 4 meses

Si un alumne o un professor s'hagués atrevit a penjar una estelada, una senyera, una bandera republicana o comunista DINS una aula, al cap de 5 minuts ja hauria anat la policia o la guàrdia civil a treure-la, per denúncies de pares o d'alumnes. La bandera d'un Estat és un símbol polític, perquè un Estat és una organització política. I molts d'espanyols no s'identifiquen amb aquesta bandera d'origen franquista

user Marta Vich | Hace 4 meses

La Circular jo crec que és irrebatible. Ara resulta que VOX, tan defensor del compliment de les lleis, està promoguent l'anarquia i incitant els joves a infringir les normes. No tenen cap escrúpol per tal de guanyar quatre vots. Destruir la confiança dels pares i alumnes en l'escola i els professors és destruir una educació i una convivència mínimament civilitzada. L'escola no és l'enemic de ningú, sinó l'aliat més important de la societat.

user Groucho 74 | Hace 4 meses

Joan PereNo te vengas arriba. En lo de enfangar, la izquierda sigue ganando por goleada.

sablech2 sablech2 | Hace 4 meses

Por cierto las amenazas en las redes bajo nombres falsos puedes ser de afines para victimizar a la profesora...

user ciclista cabreado | Hace 4 meses

Aurora PicornellMentiroso, la bandera de España actual es la Constitucional, que es la que se exhibía sin el escudo real, los lazos amarillos son un símbolo del independentismo catalán, y te recuerdo que Mallorca (Baleares) no es Cataluña, aunque te duela.

Es esto Europa? Ciuró | Hace 4 meses

a picornell. No entenc com estant en es segle 21 encara hi hagi persones retrogradas com tu. es que sofreixen en una guerra són es civils d'un i un altre bàndol,Es dos bàndols varen matar i varen assassinar a civils .NO NOMÉS UN BÀNDOL .Espanya en era una Espanya summament agricola . S'analfabetisme a Espanya va esser una xacra fins a sa segona mitat des segle XX. En 1936, l'any d'inici de sa Guerra Civil, es 25% dets espanyols eren analfabets. sa gent tènia fam i s'aferrava a qualsevol cosa, vènia un bàndol i eren d'aquest vènia un altre i era de s'altre. això se diu SUPERVIVÈNCIA,viu i deixa viure actua amb sentit comú paradala. Sa bandera d'Espanya, coneguda com sa rojigualda, va esser adoptada com a pavelló nacional d'Espanya en 1785 i ha estat sa bandera nacional des de llavors, a excepció dets anys de sa Segona República (1931-1939), quan va esser substituïda per una altra ensenya. S'escut, que s'inclou a sa bandera actual, en uns quants casos reglamentats per sa Llei 39/1981, que regula es seu ús, ha sofrit diverses modificacions durant s'història.tros de #ase