user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

SrPeckmanNo has llegit es comunicat de premsa gaire bé: hi diuen que varen advertir de que ‘la reducción de los límites máximos de las penas comportará la revisión de aquellas condenas en las que se hayan impuesto las penas máximas conforme a la legislación vigente’. Però resulta que moltes de ses revisions que s'han fet aquests dies, en primera instància i no fermes encara, t'ho record, han revisat penes mínimes... En lloc de repetir com un lloro ses consignes se sa dreta, te convendria llegir un poc més, entendre què llegeixes i pensar per tu mateix.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

SrPeckmanNo crec que sigui necessari fer-se sa víctima: jo no he insinuat res, t'he fet una pregunta. Sa teva resposta és molt legalista: només consideres violació allò que s'antic Codi Penal recull explícitament com a tal (ets un home, veritat?). Llàstima que, després, deixis es legalisme de banda per amollar consignes polítiques: fins que es TS no estableixi jurisprudència, no hi ha sentències fermes i, de moment, s'única sentència des TS dicta 9 anys de presó. Que amb s'anterior Codi Penal haurien estat 10 i amb es nou són 9? Aquest mateix cas, com ja he dit abans, amb es mateix Codi Penal antic s'ha penat de tres maneres diferents (38, 3-3 i 10 anys de presó) per sa interpretació diferent de tres tribunals. De veres que s'escàndol és que d'un Codi Penal a un altre hi hagi un any de presó de diferència? Per cert, t'embulles amb això de que jo he dit "que antes la violación no era una agresión sexual"; torna a llegir es meu comentari i rectifica aquesta afirmació, si trobes que ho has de fer.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un año

SrPeckmanMe reitero, si tan obvio era, ¿porque ningun partido puso enmiendas a esta ley? Tambien decirle que en cualquier pais minimamente serio el PP habria sido ilegalizado al ser declarado culpable de organizacion criminal (el juez dixit)

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

SrPeckmanAixò satisfarà a qui consideri que s'antic delicte d'abusos sexuals no és violació; no sé si ets d'aquest parer o si és que ignores es motiu real de sa modificació des Codi Penal. En tot cas, te recoman que comparis, també, ets articles 181 a 183. És molt típic des masclisme considerar que només hi ha violació si hi ha penetració, i no sempre... Realment ets des que pensa això?

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un año

SrPeckmanSi tan claro lo ve usted, que no es jurista, ¿Como es posible que ningun partido (que tienen departamentos juridicos) enmendase esta ley? ¿no se dieron cuenta o son complices?

user Joan Pere | Hace un año

Lawfare com una catedral. Les altes instinticions de la Justícia están controlades per la dreta més retrògrada des de els temps de n'Aznar. Prova d'això és que la majoria té el mandat caduc des de fa un fotimer d'anys però com que la democràcia no els importa ni una mica allà estan amb més barra que esquena. Des de Europa ja han avisat per activa i pasiva però és que tampoc els importa Europa i així és com tenim un dels sistemes judicials menys valorats d'Europa.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Ok1entenc es raonament, i me sembla més que correcte. I, amb es mateix raonament, creus que podríem considerar que una llei que garanteix que qualsevol violació sigui considerada agressió sexual i no solament abús, encara que suposi que algunes penes siguin lleugerament inferiors, és més garantista que s'anterior?

user Joanok | Hace un año

Y ahora que?. Sr Sánchez el alto tribunal ya ha emitido su dictamen. Entoces es cierto que con el texto aprobado por el consejo de ministros permitir reducir las pensa a los condenados. Solo le quedan dos opcions, cesar a la ministra que redacto està ley o presentar su renuncia como presidente del gobierrno. Però no hara ninguna de las dos. Però no sé preocupe los electores tenemos memoria y dentro de doce meses seran los dos(Sánchez y Montero), los que con los votos de la gente, salgais del gobierrno de España.No hay mal que cien años dure.

El-Mayurqi Gabriel Camps Pons | Hace un año

SisetEs cierto que los jueces hacen politica,pero los verdaderos culpables de esto son los politicos que como ahora mismo el Sr Sanchez va como loco para poder controlar el tribunal constitucional y va a colocar al dos personajes del PSOE en este tribunal,no mos quejemos pues si los jueces hacen politica, votamos a gente poco democratica que no cree en la separacion de poderes

user Ok1 | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsPues encontramos que para eso están los recursos y que las sentencias en primera instancia son recurribles. La constitución española es muy garantista.