Tururu Tururu | Hace un año

@Pericu: Fa molts d'anys que no hi ha capital insular. Nomes Palma, t'agradi o no. De fet, es Consell te dues seus, encara que una estigui quasi en desus.De moment .... I tard o prest s'hauria de fer un petit hospital comarcal, perque sa situació de Canal Salat depenent de llevant es insostenible, ja qué es maltracte en mitjans humana i materials es indecent. TIC-TAC, tic-tac, ....

user Ramon | Hace un año

manu menorcaSom molts que segons dius ho intentan sempre i no arriban , aso tambe val per L'avarca de Volei no ?? Una Illa un Equip !!!

user Ramon | Hace un año

PericuGracies , Pericu per SA documentacio ... Pero crec que en Tururú no ho asimilara i no ho aceptará será masa per ell !!!

user Pericu | Hace un año

Tururu, sa capital de Menorca es Mahó des de l’any 1772. Si, aquest any ha fet 300 anys que es va traslladar de Ciutadella a Mahó. A sa façana de ponent de s’ajuntament de Mahó , demunt d’una de ses portalades (devall un balcó) hi ha una placa de piçarra que ho constata. T’agradi o no, es aixi.

user Ramon | Hace un año

TururuDeu meu , Tururet!!! No cambias ni que pasi es temps ... No se com diro , envega , rabia o mes be prepotencia ... Sa Capital Palma ?? A Mallorca , si a Menorca no .. Primera poblacio i economía i bla , bla , bla .. Farts si tens tota sa rao, pero de sentirte plora , madura Tururet!! Bon partit es de Avui !! Una Illa un Equip !!!! Bon profit , Tururet !!!

manu menorca manu menorca | Hace un año

... una illa, un equip dius?... dons s' AVARCA de volei !, que juga a primera, no com es nois des basquet que ho intenten sempre però no hi arriben, que provin de seguir s' exemple de ses noies de Ciutadella de Menorca...

Tururu Tururu | Hace un año

Au Ramonet. Sa "capital" es Palma. Lo altre es posa i treu segons sa voluntat política. I a sa PRIMERA població en habitants i economía productiva ja comen¢am a estar MOOOLT FARTS de aquesta discriminacio perpetua. Ben d'acord amb Puarot. Sa capitalidat insular de llevant des segle 21 será sa de ser capital d s'islam a Menorca quant tingueu sa mezquita. Ja hi queda poc. A BintaFufa sería un puesto de dalt de tot... Noltros ho van deixar de ser fa 800 anys. Ara vos toca a voltros. Bon profit, Ramonet!

user Ramon | Hace un año

PuarotAvam alma de cántaro .. Dius que ahia 50km. Per recorra de Ciuta a Es Castell i bla, bla , bla ... I de Es Castell a Ciuta els mateixos no ?? Bueno ho deixam com está millo no?? Sa Capital es sa Capital.. Amb Aeroport , Mateu Orfila a nes turista d'hivern aso so mira .. Es lo que hay.. Capichi ... Ahhhh Una Illa un Equip!!! Avui derbi, tots a Bintaufa !!!

user Jordy | Hace un año

Vaya disparate !! Pero no hay que preocuparse en mayo se van al paro y se paralizara todo

user Julian | Hace un año

Sempre venent projectes grandiloqüents i millonaris que després s'eternitzen per manca de capacitat de gestió. Venent fum son els millors! I la seva comparsa aplaudint-los és increïblement vergonyos