user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoevidentment que flip davant qualcú que és incapaç de reconèixer que ha ficat sa pota tan clarament. Jo no dic que ses dades que has posat no siguin ni clares ni referenciades, ben igual que ho són ses que jo he posat; només dic que primer xerraves de deute i després has donat dades de dèficit, que son coses diferents. No vols reconèixer, però, que t'has confós? No passa res, bon home, per reconèixer qualque vegada que t'has equivocat. Ses dades oficials demostren que en Rajoy va acumular un 30% més de deute que en Zapatero durant es temps que varen governar (curiosament, set anys tots dos) per molt que vulguis girar sa truita; no reconèixer s'evidència te fa semblar un fanàtic que només veu sa ideologia davant ses dades objectives, talment un terraplanista o un negacionista de sa COVID... i tu no ets un fanàtic del PP, com tantes vegades has demostrat, que no és ver?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

La señora se enfada con facilidad cuando no le das la razón 🤫

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsSeñora está flipando en exceso. Los datos enviados por mí son claros y REFERENCIADOS . Y SOBRE TODO VERDADEROS Y CLAROS. En ellos se demuestra que ZAPATERO fue una AUTÉNTICA RUINA además de MENTIR EN EL DÉFICIT y que RAJOY tuvo que SOLUCIONAR EL DESASTRE de ESPAÑA EN EL MARCO DE OTRO DESASTRE MUNDIAL . Sánchez lleva caminos de superarle. Si no le gustan LO LAMENTO, pero no tengo otros. Fin del hilo.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoo sigui que ni saps sa diferència entre dèficit i deute públics ni que datosmacro i Expansión són sa mateixa web... I ara, davant s'evidència des ridícul que has fet, tornes a fugir sense donar sa cara? Ho has fet tantes altres vegades que ja no me sorprèn. Credibilitat zero.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsSeñora mi comentario esta REFERENCIADO de una manera clara EXPANSIÓN es la fuente. No son ideas mías Por otro lado no leo su fuente ni de dónde saca estas cifras. Adiós Esto ya carece de actualidad En UN FUTURO REFERENCIE SUS DATOS.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoperò si vols xerrar de dèficit, cap problema; dèficit anual durant es Govern Zapatero (dades en milions d'euros): +11.421 (2005) (superàvit), +21.322 (2006), +20.287 (2007), -50.731 (2008) (primer any amb dèficit des Govern Zapatero després de tres anys amb superàvit; què degué passar l'any 2008 a nivell macroeconòmic? Segur que ho saps), -120.576 (2009), -102.193 (2010), -103.606 (2011); total -324.076 milions d'euros de dèficit acumulat (semblant a sa xifra que he donat de deute entre 2004 i 2011 (353.000 milions), veritat? Meam si així comences a intuir sa diferència entre dèficit i deute públics). Seguim; dèficit anual durant es Govern Rajoy (dades en milions d'euros): -119.100 (2012), -76.838 (2013), -63.097 (2014), -57.235 (2015), -47.893 (2016), -36.053 (2017), -31.224 (2018) (tots ets anys acumulant dèficit); total -431.440 milions d'euros de dèficit acumulat, igualment semblant a sa dada que he donat de deute entre 2011 i 2018 (466.000 milions), no? Tot dades oficials consultables de datosmacro. Per tant, en Rajoy va tenir dèficit tots ets anys i va acumular-ne més durant tot es temps que va governar que en Zapatero, que va tenir qualque any de superàvit.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoveig que no en tens ni idea; tal vegada sa definició de sa RAE te pugui servir d'ajuda: "déficit presupuestario o déficit público: 1. m. déficit referido a los presupuestos del Estado u otras entidades públicas". Supòs que sí saps que es pressuposts de qualsevol administració pública són anuals i, per tant, es dèficit (o superàvit) se registra per períodes d'anys naturals (com es pressuposts). Sa definició de deute públic no l'has trobat encara? Respondràs a sa pregunta de quina és sa diferència entre dèficit i deute públics?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídosí que m'agraden, però tu xerraves de deute, no de dèficit; no m'agrada que intentis enganar donant dades que no tenen res a veure amb es teu comentari. I a tu, no t'agraden ses dades que jo he donat, que diuen que en Rajoy va augmentar es deute públic espanyol un 30% més que s'augment d'en Zapatero?

user Toni | Hace un año

Claro, reducción del iva en los productos que yo, gobierno todopoderoso, te diga .. A comer gusanos!

user MENORQUIN,1 | Hace un año

Para Siurellet ,- Por dios Siurellet , que te hemos echo para que nos desees seguir siendo gobernados por los asadores de bacas con billetes del paro.