user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Tomeu 1963No és necessari; amb aquest currículum tan brillant és evident que es teu primer comentari era ideològic i no està gens relacionat amb sa teva experiència empresarial. Això volia aclarir. Gràcies.

user Tomeu 1963 | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsTe podria explicar sa meva vida i com he fet negocis. Però necessitaria molt de temps i un bon menjar, amb un bon vi. I sa veritat, és que tenc poc temps i es menjar i es vi, ho compartesc amb amics. Però te donaré una dada. Per l'any que ve, es salaris a sa meva empresa, s'incrementen un mínim des 8%, sent es salari mínim un 20% per damunt des nostro conveni. Però no te don més pistes, que potser aprens qualque cosa. Bon cap d'any

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Tomeu 1963No en necessit gens, jo; basta que m'expliquis com, si ets un empresari tan brillant, has escrit es teu primer comentari. Amb tots aquests èxits que has tengut, consideres que un bon empresari no preveuria una partida pes probable increment de s'SMI? Per cert, tu sempre has pagat s'SMI as treballadors de ses teves empreses? Tal vegada aquest sigui es secret des teu èxit. Per una altra banda, s'objectiu de s'administració pública no és créixer cada any donant beneficis; veig que d'empreses en sabràs molt (pagant s'SMI, això sí), però d'administració pública només saps es tòpics.

user Tomeu 1963 | Hace un año

Ja ho deia mumpare. En es sebre li diuen sort. 30 anys fent Budgets, per Multinacionals i per ses meves empreses i ara resulta que no se fer un pressupost. Per cert, cada any cresquent i donant beneficis. Igual que s'administració pública 🙄. En fi, tot per tu.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Tomeu 1963Idò me sap greu fer-te contrari, però jo he estat funcionari interí, autònom i assalariat i sé com se fan es pressuposts tant des sector públic com des privat. I si aquest darrer comentari teu és cert vol dir que has tengut molta sort amb ses teves empreses però no tens ni idea de com se fa pressupost anual.

user Tomeu 1963 | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsTurista, me sabe mal contradecirte, pero he tenido 4 empresas. Una la vendí por no dar el beneficio deseado, otra la mantengo con un margen del 30% antes de impuestos y las otras dos las vendí a multinacionales, que me pagaron bastante bien. Así que lecciones, las justas. Hijo mío, el papel lo aguanta todo y tú debes ser uno de los que no ha trabajado en su vida por cuenta propia, ni ajena.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Tomeu 1963Ni han tenido responsabilidad en la empresa PRIVADA. NI JAMAS TENDRAN su INCOMPETENCIA es abrumadora. Se defienden a BASE DE DECRETAZOS y si no les va bien así...CAMBIAN LAS LEYES...

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Tomeu 1963qualsevol que hagi tengut responsabilitats a s'empresa privada sap que pes pressupost d'enguany ha de preveure una partida pes probable augment de s'SMI (fins i tot se coneix es marge de pujada que s'està negociant) per evitar haver d'engegar ningú després. Se nota que no n'has tengut mai, de responsabilitats, tu...

user Tomeu 1963 | Hace un año

Alfa 7El principal problema de esta gente, es que no ha tenido responsabilidades en la empresa privada y desconoce lo que es hacer un presupuesto anual. Es pues se quejarán por los despidos.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Os vais de VACACIONES y dejáis el SALARIO MÍNIMO a la espera.NAVIDADES de Champagne y caviar para unos y pan y huevo para otros