user Ramon | Hace un año

MenorquinaMenorquineta i tu 👻👻👻

user Menorquina | Hace un año

@Ramonet, que per cert, si vols veure o voleu veure dones dalt cavall, ja sabeu on anar, a ses vostres Festes on poden cualcar o al Camp, mes amples estareu allá. jajajajjajajja 🐴🐴🐴🤡🤡🤡🤣🤣🤣

user Menorquina | Hace un año

@Ramonet i tu 🤡🤡🤡🤡

user Ramon | Hace un año

Sirius BlackSembla molt electoral aso , no ??? Menorquin i Menorquinas (sa part de Ponent ja sa manifestar 😅😅) Tota sa rao amb lo que dius , pero pensá que ahia de ses dues parts de lo que dius .. Capichi !!!

user Ramon | Hace un año

beliDirte Beli , que com sempre criticau lo que vus interesa , es teu company Tururú diu lo que Li dona la gana a tothom i no deis res , bueno tots poden opina no??

user Ramon | Hace un año

MenorquinaMenorquineta, no más Donat a cap banda !!! Que xistosa que ets 🤪🤪🤪... Plas, plas , plas 👻👻👻

user Ramon | Hace un año

Ciutadella bona terraJuga a Europa i Super Lliga i qui ho segeix es Ciutadellencs i prou a part no teniu ni la meitat de socis que pugui teni es Voley pero si amb aso vus basta pues val i no no em callare !!! De es dic ni ho nombraré no val la pena , sa llastima es es despilfarro de doblers que se están gastant per res .. I unaltre cosa quant vull pastora vaig a nes vostru dic o Port com Li vulguis di ... Visca Maó !!!!

user Ramon | Hace un año

menorquinaLo que faltaba !!! Jo no e xerrat malament de ningu, que tú Menorquineta ho intérpretis a sa teva manera es unaltre cosa !!! Lo unic que dic que per que ses dones no surten , aso no son tradicions , tenc constancia que sa joventut de avui en día te dret a surti siguin donas o homos !!! I si no vols llegir res sobre aquet tema no Ho llegeisis , Bo fariam que em vulguesis tanca sa boca !!!

user Ciutadella bona terra | Hace un año

RamonAiii ramonet tu dius que no tenim cap a equip que hagi jugat a sa ACB te diré tenim un equip de voleibol femeni que juga a sa superlliga i juga Europa que es teu Menorca básquet no hi ha jugat mai Europa ni ha jugat sa copa del rei de sa ACB es voleibol ha guanyat dues o tres lligues i una supercopa , aixi que a callar 😂😂😂, tambe una altre es dic de son blanc vus dur per es cami de sa amergura quan veis una noticia des dic que vus afatut ses mercancies i es passatja i para plorau que es vostru port esta mort . Ramon de dius que vagi a pastura ,que sapis que a ciutadella personatges com tu no amb volem 😂😂😂ves a pastura per es port de mao 😂😂😂no se que es balearitis . A tu te fot es cervell tramuntana pots anar a un especialista que te miri 😂😂😂 Visca Ciutadella!!

menorquina menorquina | Hace un año

Bones. Primer de tot, vull dir que és una falta de respecte a tots el que insultau de una manera ho altre. En segón diré que, a cada poble tenen ses seues Festes i totes son polides, a cada un li agradaràn més unes que ses altres, però no hem d'insultar ni despreciar. I per tercer dir que, tots els que no sabeu que feim ses madones, CALLAU (antes de xerrar informau-vos) a cada casa es un mon, cadascú fa el que vol i com vol i sempre hauria de ser amb RESPECTE a n'els altres, noltros personalment ho preparam tot entre tots (cavall, roba, menjar, fer ses feines del camp, donar de menjar a n'els animals...) Així que, apartir d'ara NO vull llegir NI UN COMENTARI MES despreciant ses festes, ses feines i ses dones.