Andibara Andibara | Hace un año

Por esta cantidad de dinero viene a actuar Madonna y Sting juntos!! Que barbaridad! Nadie controla lo que se gasta en estas fiestas??? Nunca he oído hablar de este grupo y no los conoce ni uno de mis amigos ni compañeros de trabajo. Es un insulto por parte de Ayuntamiento a sus ciudadanos a gastar este dinero en un grupo local que no conoce nadie. Porque al final lo pagamos todo nosotros.

user Miquel - Ciutat | Hace un año

@bisti: Lo de las estadísticas de acuerdo Pero el concierto de inca costaba 11€, estuvo brutal, pero seguramente a duras penas se recaudaron los 120.000; que precisamente solo es lo que cuesta el, estratosférico, cache de Ciutat. Nada de los 30€, que comentas, ni a precio de reventa cara. Y como dice "ciudadano cualquiera" por 120.000 te traes a la mayoría de grupos españoles Top. Au ido: Aixo en bon mallorqui és engreixar amics o parents

user bisti | Hace un año

ciudadano cualquieraDe fet, a Inca va recaptar bastant més que això, 4 vegades més. I al Sant Jordi ja ni en parlem. Que és capaç de vendre això és evident. Ara, que trobis molt que ho pagui un ajuntament, t'ho compr. Jo hi aniria igual si me fessin pagar 15 €. Però això val per a qualsevol festa pagada amb doblers públics.

user bisti | Hace un año

ciudadano cualquieraLo que vull dir és que no tendria sentit que s'ajuntament de Sevilla pagàs 120.000 €, igual que no tendria sentit que dugués un grup que a la Xina duu 60.000 persones a un concert. I no pots comparar un grup que s'escolta a tot Espanya, que té una població molt més repartida geogràficament, que un grup que s'escolta bàsicament a Mallorca. Sevilla no pagaria 120.000 € perquè no hi anirien 15.000 persones, no té sentit. Crec que no és molt mal d'entendre. Un grup que té 200.000 de reproduccions mensuals però repartits per la Xina, l'Índia, EEUU, Europa... segurament no ompliria un concert a Mallorca. Un grup que en té la metiat, però que casi totes són oients de Mallorca, segurament sí. És ben lògic. Tenir un caché, depèn de sa capacitat que tens per atreure públic, però no te contractaran a un lloc on no duràs públic. Estam parlant, segurament, des grup mallorquí amb més capacitat d'atreure públic a un concert, de sa història. Evidentment, a Mallorca, no a Madrid ni a Londres, ni a Pyongyang.

user ciudadano cualquiera | Hace un año

bistiAhhhh, vols dir que el caché d'Antònia Font per l'Ajuntament de Palma és de 120.000 € i si fos per l'Ajuntament de Sevilla seria de 1.200 €?? ...

Esparrall @pescador eterno | Hace un año

Groucho 74I tot esò ho as descubert tot sol o t'han ajudat?????'...me sap creu que domès te fixis amb sa cuestiò de sa llengo i no amb sa creativitat d'ets artiates ...trist molt trist.....acompanya a n'es general a ses proximes eleccions!!

Aldina Fum Aldina Fum | Hace un año

Confirmo mi conclusión, hay que escuchar el mensaje del señor Coll, que dura un minuto: habla de austeridad, con la que está cayendo, y que el Ayuntamiento gasta demasiado para esta fiesta: más de 1,1 millón, 340.000 para el grupo, que se lleva de cachet 120.000. Dinero que se gastaría mejor en otras cosas. Quién no está de acuerdo con eso, o vive en el mundo yupi o que se lo haga mirar. También es cierto que las palabras "sólo en catalán y no le conoce nadie" no son suyas propias, se refiere a las reacciones en RRSS. Como es fácil falsear la realidad... P.D. que conste que soy bastante de izquierda...

user Frandelajungla | Hace un año

ciudadano cualquieraBuena aportación. Más claro el agua. El año que viene Tomeu Penya a 200.000

user bisti | Hace un año

ciudadano cualquieraAquesta estadística és un doiarro. Perquè casi tots es oients d'Antònia Font estan localitzats a Mallorca i Catalunya. Encara que en global, a Vetusta Morla els escolti més gent, no vol dir que siguin capaços d'atreure més gent a un concert a Mallorca. Perquè aquesta estadística fos vàlida, hauríem de veure-la filtrada per oients de Mallorca que són es assistents potencials en aquest concert (també t'accept de Palma). Sa realitat és sa que és i Antònia Font mobilitza més gent a Mallorca de sa que vos pensau o voleu reconèixer. I un altre factor, no és lo mateix un oient de Spotify que un assistent a un concert, això també depèn molt des grup i des tipus de públic que té. Aquest concert a Valladolid, segurament no estaria justificat, a Mallorca, serà un èxit d'assistència com ho han estat es darrers concerts d'Antònia Font. Per exemple, a Inca, 12.500 espectadors a 30 € s'entrada és una senyora recaptació, que supera de bastant es 120.000 € que dius.

user Aurora Picornell | Hace un año

Per què en Fulgencio no es preocupa dels 24.000 d'euros que destinam a l'inútil, corrupte, ridícul i tercermundista Exèrcit espanyol? Això sí que és una tudadissa. I s'evitarien molts de morts.