user Toni | Hace un año

mal, muy mal. no hay representación del género trans-alienigena-binario? y a esto lo llaman progreso e igualdad? que f@ch@s

user Xec de Son Tica | Hace un año

manu menorcaLo curioso es como mareaís la perdiz los del partido que legisla para reducir penas y/o soltar a violadores, acosadores y pederastas y ha puesto una secretaria de estado que banaliza malos tratos y delitos gravísimos contra las mujeres.

manu menorca manu menorca | Hace un año

... curioso que en este foro haya un bando que diga que las mujeres deberían poder hacerlo (no hacerlo como mandato, sino poder hacerlo si quisieran, como opción), y otro que directamente dice que las mujeres no lo harán, porque no lo piden... ENTONCES está claro, aquí se está mareando la perdiz, en vez de invitar a alguna madona a participar, para que nos digan ELLAS si o querrían y no les dejan, o si directamente no quieren, y tendremos que esperar a otra generación con más ovar3os, para enfrentarse a aquellos que están empeñados a seguir hablando por ellas...

user Bep Bo | Hace un año

Troll EbusSa massificació no agrada a ningú i menys encara ens agraden als que estimam ses Festes es abusos d'alcohol i altres substàncies que tant de mal fan. Tu es suposa que passes de ses Festes, però no atures de dir-nos com fer-les o deixar-les de fer, per tu hi sobra es caixer senyor per exemple, per altres podemites sa capellana, anar a Sant Joan de Missa, a Santa Clara, sa Missa de Caixers, sa creu de Malta de sa bandera de Sant Joan... Mira lo que heu de fer és rallar clar, en realitat es comunistes i podemites lo que voleu es capgirar-ho tot i acabar amb ses Festes. Una vegada, quan vau poder, ja ho vau fer de prohibir Sant Joan, però sa immensa majoria de gent de Ciutadella no ho volem per res. I no t'agradarà el hiyab (que no "yihab") però es partidaris de sa inmigració ilegal massiva i descontrolada tots sabem qui són i de quin peu boten. I per acabar no rallis en nom de ses dones de Ciutadella. Cap pagesa t'ha anomenat portaveu, i que tu parlis per elles i diguis lo que ellas no han dit sí que té connotacions masclistes.

user Troll Ebus | Hace un año

Bep BoSi vols que et digui la veritat, em sembla igual d'incomprensible que hi hagi caixer senyor, o m'agradaria saber què passa si algun any el caixer casat és homosexual. A mi no m'agraden les festes, especialment les de Sant Joan (massa gent i massa alcohol i altres substàncies per al meu gust), però crec que és una pena que, amb l'evolució que hem experimentat (per sort) com a societat, i tenint en compte que a moltes dones ciutadellenques els agrada molt anar en cavall i els hi faria molta il·lusió participar a la qualcada, senzillament no se'ls permeti només en nom de la tradició. També és una tradició el yihab, i em sembla una atrocitat. I em costa creure que hi hagi gent que en ple 2023 li molestés tant si es fes aquest petit canvi.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Aquests que s'omplen sa boca de sa paraula democràcia cada dos per tres sense practicarla per res, no poden acceptar per res que sa gran majoria de ciutadellenques i ciutadellencs estimem ses nostres Festes de Sant Joan tradicionals i ni una sola dona pagesa vulgui qualcar. Ja es va veure es gran suport que tenien quan es desembre de 2021 van cnvcar una manifestació a sa plaça de la Catedral ientre tots i comptant polítics i es que van venir des cap de llevant no van arribar ni a cent. Llavors informava es Diari que "Asistieron a la concentración las concejalas Laura Anglada (PSM), Gràcia Mercadal (PSOE) y Carla Gener (Unides Podem), además de los diputados socialistas Joan Mascaró y Pilar Carbonero, así como la consellera Cristina Gómez y Nati Benejam de Unidas Podemos". I a més des gran fracàs, resulta que devers es deu per cent des assistents a aquesta axhibició d'impotència contra es nostro Sant Joan tradicional eren polítics als que pagam es sou. Cristina Gòmez va ser notícia fa poc per negar-se a condemnar la sanguinara tirania cubana que tant oprimeix a tot el poble cubà (dones i homos). Nati Benjam no es sap que fa, apart d'estar endollada al Consell, Mascaró i Carbonero fan tanta feina pel poble que sa majoria ni sabiem que fossin diputats i, per últim ses regidores "Laura Anglada (PSM), Gràcia Mercadal (PSOE) y Carla Gener (Unides Podem)" sí que són famoses per haver-se pujat més de un 30 per cent es sou just després de ses eleccions i haver-ho amagat al poble, sense dir-ho per res a sa campanya electoral ni als programes des seus partits. Es poble de Ciutadella vol es nostro Sant Joan tradicional.

manu menorca manu menorca | Hace un año

... habría que extenderlo a todas las fiestas, claro, pero Ciutadella es la sede del obispado, y esa china en el zapato luchará hasta el final para que no se toque la fiesta, para que el machismo y la misoginia inherente no cambie, porque entonces quedaría la iglesia, la gran campeona en estos temas, con el c5lo al aire, y no le interesa... por eso en esa ciudad, con la iglesia imponiendo su opinión a la payesia sumisa, no habrá cambios hasta que una joven madona tenga lo que hay que tener para plantarles cara... pero para eso hace falta un poco más de cultura y sentido común... esperaremos hasta que eso suceda...

user Favàritx | Hace un año

Que ses dones no puguin sortir per Sant Joan , és ANTICONSTITUCIONAL!!

user Ciutadellenc emprenyat | Hace un año

Els maonessos, nomes volen s'igualdad amb Ciutadella amb es tema de sa dona a sa qualcada. Amb la resta de coses ( carreteras, hospital, oficinas de serveis ecensials ( seguritat social, hisenda, etc) , )ja els hi val be aixi. Sa questio, es tocar els dellonses als ciutadellencs amb el tema de Sant Joan, que es posible sa " pomada " allá on els hi pique.

user GLEVE | Hace un año

VOOOXX DE CADA DIA SOM MES I MES FORTS!!!