Tururu Tururu | Hace un año

Lo ja dit, Hauser i Wirth presionant perque els hi arreglin "lo seu" antes de que baratin Consell i Ajuntament. Res mes, una película que ja hem vist altres vegades. I es regiment des NODO FRANQUISTA de llevant, donant suport. Res mes.

user binibèquer | Hace un año

Intento establir una immobiliària a Menorca i forrar-me. El mètode: a) Establir una Fundació "artística" amb algun artista o restauració real no sigui que se'm vegi la cúa b) Convido a les èlits locals per a que se sentin importants i em facin favors. c) Analitzo i preparo bé els temes. Detecto que hi ha uns llocs militars abandonats -oh, al costat del mar, = molts diners €€€€€€ !!!!)- d) Vull comprar barat (són abandonats sense ús residencial) i venc car (cases devant del mar). e) Pago els petits costos adicionals de la transformació (poso oliveres, una caseta amb tres porcs, planto una mica de blat, ah, i que no falti un local per fer exposicions !). f) MOLT IMPORTANT: No oblido convidar a les èlits a la inauguració. I eureka! Així es fan els negocis a Menorca.

user baixamaner | Hace un año

Sempre he tingut una opinio positiva dels de Hauser & Wirth i esper q a Ciutadella facin algo tan guapo com a s'Illa del Rei.

user baixamaner | Hace un año

Pues jo trob q protegir aquest espai tal i com es diu al titular, ha estat molt bé, impedir q caigui en mans de Melià o algun altre empresa hotelera ha estat un gran encert. Un altre mamotreto com els de Son Bou hagues estat una calamitat, una desgràcia.

user Mahon_London | Hace un año

TururuPerò quina mania li tens a Mahó, avam?? No veus que fas es ridícul?? Si jo mateix soc mahones i crec que es millor candidat que es presenta a aquestes eleccions es Adolf Vilagranca, que és de Ciutadella?? Més UNIÓ i menys tonteria, Tururu, i deixa ja de cercar "complots" secrets per tot, que només t'hi falta es capellet de plata damunt es cap

Puarot Puarot | Hace un año

No hi ha un millor canvi d'us que passar de militar a cultural. És així

Pili Pili | Hace un año

¿Puro enamoramiento de Menorca?. Desde que nacemos hasta que morimos no dejamos de ser los mismos niños de siempre. Lo único que a lo largo de nuestra vida cambian, son nuestros juguetes. El juguete de Hauser&Wirth debe de ser ahora mismo Menorca…. Pero cuidado… Nuestros juegos no son siempre inócuos.

Puarot Puarot | Hace un año

Un projecte cultural per Ciutadella, a un puesto que va ser militar, i hi ha qui té que dir!!! Hi ha gent molt llesta que es queixa de tot. A Ciutadella n'hi sobren d'aquests. Son els que es dediquen a tirar pedres a sa pròpia teulada. Esperpèntic. Esper que es nou equipament cultural agafi forma encaixant amb es PTI i tiri per envant a no tardar.

user Francisco de Asís Zumárraga | Hace un año

Otra zancadilla a empresarios que, para su provecho claro está pero como efecto secundario, van a crear riqueza y puestos de trabajo en Menorca. Resulta que el mismo volumen edificativo se aprueba para actividades relacionadas con la agricultura y no para las demás. Y luego les reelegimos.

Temps Temps | Hace un año

Si con una explotación agraria consiguen una licencia turística, les costará dos días comprar un centenar de olivos y decir que hacen aceite i algún cultivo en auge.