user Toni | Hace un año

que le vendan la isla a georgie s@r@s ya, @stia, si nos quieren echar a todos, que lo digan y ya! socialist dictatorship forever💪🏻

user baixamaner | Hace un año

Peró hi ha moviment a l'esquerra i molt. De les formacions tradicionals com IU i Podem , ara arriba "Sumar" el partit de la Yolanda Diaz, que es la politica nacional amb mes projecció actualment, i la esperança d'un pacte d'esquerres a nivell nacional s'apropa. Seria interessant que el Menorca, algun cop ens informes.

Memoria Histórica Memoria Histórica | Hace un año

St. ToniQué te vote Txapote! JAJAJA

user Mahon_London | Hace un año

St. ToniJajajaj me feis gràcia St. Toni, és coneguda sa tolerància de s'esquerra amb qui pensa diferent, de "facha" per amunt, escraches a ses universitats, etc. si, s'únic discurs vàlid i moral... escolta, que a Menorca duen governant es mateixos 8 anys, no estaría de més donar s'oportunitat a altres partits, que açò ja comença a semblar un règim, tant d'esquerres per tot... a més si ho haguessin fet bé encara, però sa gestió ha sigut DESASTROSSA en tots es sentits, o m'ho negaràs?

user baixamaner | Hace un año

Les previsions son solament previsions, res més, peró si tinguessim que fer prediccions de vot segons els comentaris que es veuen aqui i el suport diari del Menorca al PP, segur que guanyarien ells, el duo PP/VOX o sea la Mafia.

user St. Toni | Hace un año

Mahon_LondonSois unos campeones: Vuestro voto es inteligente, razonado, lo mejor que se puede hacer. El voto de los demás es parcial, sectario, fanático, de ignorantes... Pensar así es el principio de ya sabéis qué...

Not4you Not4you | Hace un año

Yo he llamado a la pitonisa lola y me ha dicho que las elecciones al Consell las ganaba Pacma seguido del partido por el Voto en blanco y que no ni PP ni PSOE entraban en el consell.

Aficionado Aficionado | Hace un año

El PP no se a sabido regenerar y darse la vuelta como un calcetín , no han sabido convencer a candidato@ potente , ilusionante , tanto en Mao como en ciutadella . Un candidato de fuera del PP si fuese necesario , con mando en plaza , como en su día benejam en alaior . Han preferido batallitas internas para que los viejos dinosaurios no pierdan sus privilegios . De esta manera solo conseguirán ganar en votos al PSOE , pero jamás gobernaran , hasta que no hagan esto .

user rafa | Hace un año

Seguiremos en la misma......

user Mahon_London | Hace un año

Piris MollNo anar a votar donara es vot als mateixos… n’hi ha que son flacs, i n’hi ha que son flacs però menys… per tant, posats a triar en Vilafranca és ara mateix s’opció que tenim si no volem que repeteixin 4 anys més es que hi ha, de manera injusta només perque un punyat de fanàtics d’esquerres votin sempre la mateix amb sa venda posada a nes cap, lo d’aquest consell es de traca, i voldria pensar que a Menorca sa gent no està tant fanatitzada, si no n’hi ha per fer ses maletes i partir