user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 12 meses

Pues los del PSOE y La Izquierda habéis tenido durante todas las legislaturas habidas en Ciutadella, 20 años de gobierno, con lo que habéis tenido tiempo suficiente para haber efectuado una planificación urbanística a vuestro gusto, y si no es así, es porque no habéis querido hacerlo, y durante el resto de años, habéis tenido tiempo suficiente para hacer mociones para enmendarla, y se vé, que tampoco lo habéis hecho. ¿De qué os quejáis ahora si no habéis hechoi nada? ¿Qué es ahora cuando vaís a hacerlo? ¡Creo que no!.

user CIUTADELLENC | Hace un año

RamonRallaves i ens volies alliçonar i donar exemple de fer ses coses bé i lo únic que fas per aquí (escriure) es impossible fer-ho pitjor. Ja t'ho he dit: D'ortografia i sintaxi estàs com de tot lo altre, per davall de zero.

user Ramon | Hace un año

CIUTADELLENCLliçons ni una , ets tu que vols donarne , pero es veu que no ets tan bo com ti maginas i les tens que dona a n'aquet mitja , pero bonu que em de fer, una cosa ??? E aprovat o no ??? 👻👻😜😜🤡🤡🤡🤡

user CIUTADELLENC | Hace un año

Es teu gran problema és que vols donar lliçons, però no estàs per donar-ne ni una sinó per rebre'n moltes. Hi ha que veure com destrosses sa llengua amb sa que proves d'escriure. D'ortografia i sintaxi estàs com de tot lo altre, per davall de zero.

user Ramon | Hace un año

Ahii, Ciutadellenc jo xer de fe ses coses be ??? Sempre mesclant es ous amb caragols , quant no sabem que dir tot es bo!!! Comentaris contra Ciutadella i es Ciutadellencs ??? "Más de lo mismo vemos la paja en ojo ajeno" no se qui era ara que va posar " Mahones es qui no boti " o algu aixi no ten recordás??? O no et vols recordá ?? Es teu comentari tambe es lamentable, pero com tu escrius be , a callarmos , pues no no tenc es teu nivell academic tant alt com tu pero que em de Fer!!! Indocementat jo ??? Ahí deu meu lo que tením que escoltar , bueno tenc coses mes importants que Fer ... A una cosa diguem per favor si e pasat s' examen de ortografía , es per está mes tranquil ... Una Illa un Equip !!! 👻👻👻🤡🤡🤡🤡

user CIUTADELLENC | Hace un año

RamonI tu rallaves de fer ses coses "be"? Quin exemple que dones!! Quan lo únic que es pot comprovar que fas tu (escriure) ja no ho pots fer pitjor. És moltíssim ridícul rallar de fer ses coses bé, quan tu no ho pots fer més malament. He fet referància al teu impresentable comentari contra Ciutadella i tots es ciutadellencs, fet una vegada més des de sa més evident i espantosa ignorància. Abans de ficar-te amb Ciutadella i es ciutadellencs a veure si aprens a expressar-te i escriure un poquet, t'alfabetitzes i deixes de fer un paperot darrera s'altre, que a moltíssims de llevant que no són tan fanàtics, prepotens, ni indocumentats com tu, ets de fas afrontar i empegueir Ramonet.

user Ramon | Hace un año

CIUTADELLENCJuas, juas... Deu meu jo quant escric be o malament a tu no crec que tinporti coma gaire , faltaría mes me estás corregint es B1 o es B2 des catala , tu no ets ningu com te e dit antes !!! Pero per lo que veig a tu te interesa mes com escric que de lo que posa sa noticia , pero men enfot lo que tú pensis.. No has fet cap referencia de sa noticia !!! A le com deis par Ponent , arruix !! Una Illa un Equip!!!

user pantomima7 | Hace un año

Me es indiferente quien es el responsable, lo mismo galgos que podencos. En la calle Marqués d'Alabranca de Ciutadella año tras año hay un edificio a medio terminar. No se puede comprar, rehabilitar y alquilar a previo razonable ¿? Y como ese, en todos los pueblos hay... Lo que no hay son ganas de solucionar los problemas de acceso a una vivienda digna de los ciudadanos.

user Ciutadella Menorca | Hace un año

si amb de esperar que na susanita fagi cosa per ciutadella ho tenim clar, lo que haurien de fer es llevar es consell insular que no serveix per res , per sa batlessa de ciutadella que te es poble fet una merda , deu meu quin duo no han fet res durant es 8 anys i no dic res mes que me passare

user Barçola | Hace un año

Endevina endevinalla... quin partit polític governava quan es va aprovar l'encara vigent PGOU de Ciutadella...? maleïda hemeroteca...