user Xec de Son Tica | Hace un año

AturditAquí ningú justifica res. S'únic problema és que hi ha massa comunistes i extremistes d'esquerres emprant sa vella tàctica stalinista d'estigmatitzar com a "feixista" a tothom que no pensa com ell. En ses seues dèries, Stalin, fins i tot etiquetava com a feixista a Trotsky, un altre comunista quasi tan genocida com ell mateix.

user Aturdit | Hace un año

Xec de Son TicaEstic totalment d'acord amb tu que es cominisme ha causat milions de morts dins dictadures, així com també ho ha provocat es faixisme. Lo que no es pot fer, es justificar una cosa dolenta per que un ho és.

user Xec de Son Tica | Hace un año

AturditIdò, tu "penses i actues" com un comunista i té molta raó Josep Pons: Ets marxistes sempre han intentat criminalitzar a totes ses més de cent milions de víctimes innocents des comunisme i matar-les dues vegades esborrant es seu record i fins i tot anatematitzant com a "feixistes" als assassinats i a tothom que no és marxista-leninista. De fet totes ses "revolucions" i/o cops d'estat comunistes, han sigut criminals i han representat un gran reculada per tots es pobles que han sumit en ses més espantoses opresió, misèria i pobresa. Més de cent milions d'assassinats i bilions de robos de propietats privades a tot el mon és es comunisme.

user Menorkinus | Hace un año

Quin empaste... VOX despres d'aquest espectacle, confirma que no te cap opció. Ciutadans? hay alguien? uns altres q també tanquen amb clau i van cap a casa. Nomes queda el PP i es problema gran el tenen a Ciutadella amb na Kuana Mari que conseguirá que els votants de dretes a ponent quedin a ca seua. El PSM ja ha guanyat i sense presentar encara ela seus candidats.

user Aturdit | Hace un año

Josep PonsSi penses i actues d'una manera, lo més probable es que ho siguis.

Menorqui Menorqui | Hace un año

Los curas están en todos los saraos comuniones, bautizos, bodas, y Cardona vino a Menorca a un entierro, el suyo, vayase señor Cardona por donde vino, aquí los Menorquines no queremos forasteros que nos vengan a mandar y mucho menos amenazar, váyase y llévese sus palmeros y palmeras.

Hamunaptra Yes we can | Hace un año

Traidores de la Patria! Com deuen ser els que voten a aquesta gent, si tot es partit és un circ.

user Valent | Hace un año

Isleño¿En cuántos Ayuntamientos dices que tiene representación? JAJAJA

user Josep Pons | Hace un año

baixamanerEs problema des comunistes és que estigmatitzau a tothom que no pensa com voltros com a "feixistes". Vox és un partit democràtic, que no dona cops d'estat, ni s'ajunta ni dona suport a colpistes separatistes com fa Podemos, defensa sa Constitució i es dret des ciutadans a s'habitatge i no als delinqüents contra sa propietat anomenats "okupes" com fa Podemos i als països on governen partits similars a Vox, com Polonia o Hungria hi ha properitat económica i eleccions lliures cada 4 anys, no com als paisos que són un modelo per Podemos com Cuba, Veneçuela i demés tiranies d'extrema esquerra que imposen als seus infeliços pobles sa més espantosa opressió i misèria.

user Bep Bo | Hace un año

Juan MartínNo et preocupis que de lo que realment ha escrit i fet Claudia Villalobos hi ha captures de pantalles de WhatsApp que ho demostren i proven completament. I avui matí mateix, fins just abans de tancar es grup de WtasApp quan varis li han dit que feia molt flac, Claudia Villalobos ha demanant pes WhatsApp que votin a favor des comentaris contra qui ets ha posat a puesto. ës a dir, s'ha aprofitant i ha manejant fins aquest mateix matí, sense cap ètica, fitxers de dades que li van ser confiats com a secretària, actuant d'aquesta forma en contra de tot lo que s'estableix a sa Llei de "protección de datos". Amb endemeses com aquesta vos heu ben autoretratat i desqüalificat voltros mateixos, donant tota sa raó als que vos van fer fora de sa capçalera de ses llistes.