user neocrisis | Hace un año

Mariaco+10 Ciutadella no le importa a nadie ni en elecciones saben que somos los mas corderos de la isla y que se pueden reir en nuestra cara y no pasa nada

user Mariaco | Hace un año

Es lo q digo.donde está la oposición?nadie se merece q los votemos.los de izquierdas pq ningunean y desprecian Ciutadella y sus habitantes y la oposición pq no reivindican lo q necesita la ciudad y hablando de necesitar hay muchas cosas que no se han ejecutado y nadie dice nada.como por ejemplo la antigua estación del antiguo puerto,allí está q se muere de asco

user sargantane | Hace un año

Hospital comarcal a Ciutadella ja!. LLEVANT: Virgen de Monte Toro, Mateu Orfila, Dalt Sant Joan y Hospital militar , servicios gratuitos a cargo del contribuyente. PONENT: Canal Salat . Si quieres Hospital, está la clínica Juaneda, privada y de PAGO. Vergonzoso.

user neocrisis | Hace un año

lo mes trist es que cap partit propose un hospital encare que sigui petit per ciutadella, si ningu votes no tindrien posibilitat de governar i mus tindrien que escoltar...

Puarot Puarot | Hace un año

🤥🤥🤥🤥🤥Sa foto és un "hem quedat que quedarem". S'equivalent a quan et trobes a algú que no has vist en anys (com és també el cas dels de la foto entre els mallorquins i els d'aquí) i es diu "hem de fer un sopar". Agua de borrajas. 🤕🤒😷🤧😵😷😵💀😫😢😣🤒😩😖😡🤬🤬🤬🤬

Puarot Puarot | Hace un año

No és que a Maó concentrin TOTS els serveis públics per els habitants de Menorca, que açò podría tenir una certa lògica: és que els serveis hospitalaris públics que seríen pròpis de Ciutadella, per població, TAMBÉ els tenen allà!! Els serveis sanitaris que Ciutadella, amb 31.000 pacients (doble sentit), té dret a tenir dins el seu propi casc urbà!! I si et queixes t'acusen de dir "localismos trasnochados". Quins nassos!! Quina barra!!!

Tururu Tururu | Hace un año

Han tingut 4 anys aquests dos partidents , MES i PSOE, que fomenten sa discriminacio de Ciutadella en sanidat publica, igual que amb quasi tot. Pero no han FET RES. Ara, mos venen fum... I después de ses eleccions, tot lo que diuen seguirá sent FUM. No volen ni ampliar ni convertir en petit hospital comarcal. Ciutadella els hi importa un pito. Ben clar.

user Enrique Fernandez de Alarcon Gonzalez | Hace un año

No es cuestión de ampliar el Canal Salat, porque no se podrá hospitalizar ni operar a nadie y tendremos que seguir haciendo carretera a Mateu Orfila, No hay nadie que afronte el reto de un hospital con todas las garantías en Ciutadella ?

Puarot Puarot | Hace un año

Els serveis hospitalaris que pagam a Ciutadella estàn a 45 km, i els disfruten altres a porta de casa. Aquesta és s'anòmela situació que tenim a Menorca. Quant metres quadrats sanitàris a Maó i quants a Ciutadella? Probablement la proporció sigui de 20 (sinó més) a 1. MOLT MÉS QUE INDIGNANT!! ÉS UNA INJUSTÍCIA QUE HA DE TENIR CONSEQÜÈNCIES.

Puarot Puarot | Hace un año

És increïble!! Lo d'aquesta gent no té nom!!! Menteixen més que no xerren, enredant i enredant la troca. Afegint algún servei creuen que problema resolt?! Açò és tot, de dever??!! Però que és açò??!! Que som 31.000 habitants i com a referència sanitària pública tenim únicament un centre de salut petit, vell i desbordat!! Sa consellera va tenir sa barra de dir que és un centre modèlic, quan és sa vergonya d'Espanya. Un invent Frankestein de juntar un centre de salut amb unes urgències. Una solució acallaboques i apagafocs, però en realitat miseràble i ruin, tot per no fer un petit hospital. El PSIB demostrant, una vegada més, ses seues predileccions, preferències i favoritismes. Mai han fet res per Ciutadella. Mai. D'aquest partit només hem tingut menyspreu, despreci i ningunetj. Històricament. A dia d'avui, lo mateix.