user Astro | Hace un año

Sirius BlackCiutadella s'enva a la merda gràcies a gent com tu que només fa que criticar sense fonaments i sense dos dits de seny... Aquí només es critiquen ses coses dolentes com tot és dia piulau des carrers després us fan obres i tampoc os agrada, es ben ve que no ho teniu bé mai, com més mar més vela diuen. Després veure sa bona feina que ha fet aquest govern amb afers socials, coses per es poble i El millor que ningú se'n recorda ACONSEGUIR BAIXAR A MÍNIMS HISTÒRIC sa deute a s'ajuntament de CIUTADELLA, de sa empaste que ens havien deixat és altres.

Cardano Cardano | Hace un año

Jo us vaig votar i hem vaig alegrar molt quan vau sortir guanyadors. Pero us he de sir que no us tornaré a votar, gestió molt deficients, urbanisme no es bo enumarar, urbanitzacions descuidades, burocràcia lenta. Necesitam un canvi per seguir creixent i amb vosaltres no el tindrem, ja ho heu demostrat.

user Valent | Hace un año

DavidNo em facis riure que tot això que contes tens ben clar que amb un govern del PP/VOX seria encara pitjor (amb el PP el preu de la vivenda seria inferior? No em facis riure, home!!!). L''èxit de la democràcia és que governa el que decidim entre tots i així ha de ser. I l'èxit de la llibertat és que tens el dret de decidir on vols viure. Endavant!

user David | Hace un año

ValentA jo no me trobareu a faltar, però a lo millor (i és només una suposició), quan sa vivenda es faixi impossible (per culpa de sa falta d'oferta i de terrenys per construïr vivenda assequible, no t'equivoquis), quan sa gent deixi d'invertir i ses empreses vagin desaparaguent perquè Ciutadella s'ha convertit en una espècie d'infern burocràtic on ses inversions públiques brillen per sa seva ausència, on urbanisme és una casa de p****, on es projectes de ciutat son només fum, on s'estat de ses urbanitzacions és indescriptible quan son aquestes urbanitzacions ses que engreixen ses arques municipals, etc. perquè cobrar IBI i fems a preu d'or és molt polit quan hi ha retorn, en aquest cas, es retorn va directament a lo que s'Ajuntament i es seus ideologitzats regidors i batlessa trien, no allà on haurien d'anar... ja m'ho sabràs dir, Valentet, si torna a governar PSM en majoria 4 anys més, o 8 més, innacció i curtplaçisme és es seu lema ;)

Puarot Puarot | Hace un año

Sirius Black👍 👍 Així és per frustració que ho dius. Millor no avançar aconteixaments. Els que hi ha ara ho han fet bé en algunes coses com Afers Socials, regular en altres i pèssimes en vàries com sobretot urbanisme. S'haurà de mirar bé els programes electorals dels diferents partits, quí es compromet a millorar de dever sa Ciutat, creant sòl nou, residencial e industrial, per així s'ajuntament tenir-ne (i ses empreses,...): aquests, si son convincents, tindràn el meu vot. És vergonyosa sa situació actual de que s'ajuntament no tengui solars al poble, però vull pensar que s'equip de govern s'ha donat compte de ses conseqüències de no planificar bé el tema urbanístic: no pots cedir a l'IBAVI per fer vivendes, ni a Salut per instalacions sanitàries, entre altres moltes coses. I provoca sensació d'inmovilisme i bloquetj, i en conseqüència, pessimisme i frustració.

user Valent | Hace un año

GLEVENo, és suficient amb que facis menys faltes que paraules. Escriure malament no vol dir escriure en menorquí, simplement vol dir això, escriure malament.

user Valent | Hace un año

DavidNo et creguis tan important, el que tu facis o deixis de fer només t'importa a tu (que et vagi molt bé on vagis i no et preocupis per noltros que podrem sobreviure sense tu). Ets lliure de viure on vulguis. Dona gust veure la serietat d'aquestes persones davant els espectacles de lluites internes (com ens han de governar uns que ni tan sols són capaços de posar-se d'acord entre ells?) o gent que vol governar Menorca des de Mallorca o Madrid.

user GLEVE | Hace un año

🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸

user GLEVE | Hace un año

ValentQue vols que parli el catala? monu meeu.. esteis podrits

user David | Hace un año

ValentNo tranquil, que si tornen a guanyar Ciutadella perdrà un habitant ;)