user Jose Cavaller | Hace 9 meses

I que patètic veure't defensant malversacions i caciquisme si ve de s'esquerra. Es veu que si el corrupte és d'esquerres pot infringir la Llei i donar contractes a dit. Doble moral i zero ètica.

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

baixamanerRalla per tu, no "per tots noltros", que a la vista està que a jo i a molts de comentristes no ens agraden gens ni mica es xiringuitos, sa corrupció, sa malversació, es endolls, ni es cacics, ni ets de disculpam ni tapam quan són d'esqueres, com intentes fer tu. Lo mal fet, mal fet està i lo il·legal es il·legal ho faci qui ho faci. Ah! I per si no ho tens clar ses "acusacions" de ses corrupteles de Maria no són del Menorca, que només informa, sino de s'oficina anticorrupció des Govern Balear.

user sargantane | Hace 9 meses

baixamanerCurrante de qué? Del partido PSM? Del lacito independentista? A mi cómo trabajador autónomo no me aportado NADA de NADA, ni un plato de garbanzos, me entiende lo que le quiero decir?

user baixamaner | Hace 9 meses

Estem en campanya electoral i Es Diari no perd ocassió per intentar destapar incongrüencies en el Consell, abans va ser Es Milà, amb un resultat mes que dubtós, ara toca s'IME una institució modèlica que es un orgull per tots noltros, peró les acusacions del Menorca ja estan publicades, ara fará falta sebre si tot aixó queda en res, tal i com diu el Conseller, que ès el càrrec politic mès currant que hi ha a les Balears. "No dejes que un buen titular desvirtue la realidad" es aquella frase que els periodistes haurien de tenir sempre present.

user " Sito " | Hace 9 meses

Que tal una " AUDITORIA " pero a fondo !!!

user Bep56 | Hace 9 meses

Echo en falta la opinión de algunos asiduos izquierdistas bastante activos cuando el tema es a la inversa porqué será?

user Josep Pons | Hace 9 meses

Premissa major: Per açò mateix està imputada Laura Borrás. I Junqueres d'Esquerra Republicana va declarar a la premsa: "Si Borràs militase en ERC debería haber renunciado a ser candidata" Premissa menor: Esquerra Republicana forma part de la coalició anomenada "Més per Menorca" per la que va ser elegit Miquel Maria. Conclusió: Miquel Maria tindrà que renunciar al càrrec i a tornar-se a presentar. ( I na Mora que li dona suport també). Simple lògica, es ver?

user Pili | Hace 9 meses

OkisSi, esa especie de “organismos autónomos” del Consell tienen varias “puertas traseras” para que entren las personas afines (léase… “amigotes”).

user Bep Bo | Hace 9 meses

DavidEl PSM-deMés a Menorca de "menorquinistes" res de res estimat. Catalanistes, separatistes i prou. Per una altra banda, per ses declaracions de Miquel Maria a es Diari , es veu que infringir sa llei i emprar es doblers de tots com un cacic fent adjudicacións a dit per afavorir àmics, "no ha alterado la tranquilidad del presidente del IME y vicepresidente del Consell, Miquel Àngel Maria. «No es un tema grave ni preocupante..." per ell, diu. Quina barra!!!!!!!!!!!!!!!! Esper que el jutgin com es mereix i sobre tot que li facin tornar fins es darrer cèntim des doblers des poble que va adjudicar infringint sa Llei de Contractes del Sector Públic.

user Burruru | Hace 9 meses

Tots sabem que l'IME és un chiringuito d'amiguets pseudo-progres d'extrema esquerra. Prou despilfarro!!