user Toni | Hace un año

las proximas fiestas las jinetas cavalgarán a los jinetes y los caballos estrenarán sus derechos progres pidiendo pomada en la barra, subvencionada por el ayuntamiento claro. peeero no en ciutadella!! ja sabem que a ciutadella hem de demanar gin amb llimonada, no ma sigueu mahonesos!!

user Bep Bo | Hace un año

Es que no hi ha cap discriminació, ja que més des 99 % d'ets homos menestrals tampoc poden qualcar mai i no hi ha dones pageses que vulguin sortir a sa qualcada. Igual que no hi ha homos que facin de valentes dones de Soller o de "falleros" a Valencia i ni a Soller ni a València tampoc hi ha cap discriminació. Ará bé discriminació, prohibició i fins i tot persecució per motius religosos ja ho crec que en hi va haver. I molta.

user Josep Pons | Hace un año

Joan LlufriuMira Andreu, sí és fes lo que tu dius, que és incoherent, perquè posats a cercar discriminacions, més des 95 per cent de dones i homos que actualment són menestrals podrien sentir-se discriminats també, hi ha dues opcións, que qualqui tothom que vulgui i haureu acabat amb Sant Joan que seria lo més coherent amb sa vostra postura, pero per res ho volem es que defensam i estimam Sant Joan tradicional. I una altra, que si tantes ganes teniu de qualcar unes quantes i uns quants menestrals feis una qualcada per Sant Pau o per Santa Irene per exemple o es 8M per exemple i així evitau origens religiosos de ses Festes que vos molesten a alguns i deixau en pau Sant Joan. I per cert, es trien "així" es caixers menestrals per recomanació d'un "comité d'experts" triat per s'ajuntament amb majoria absoluta d'esquerres de Toni Salvador, segons proposta feta per aquest alcalde del PSOE al Ple de l'Ajuntament.

user Josep Pons | Hace un año

Joan LlufriuEm sent discriminat/discriminada... Som homo i com sa gran majoria de menestrals (que som sa gran majoria des homos de Ciutadella) no podré qualcar mai (més des 99,5 % no ho podrem fer mai). Som dona i no puc penjar sa bandera com sa senyora des caixer casat. No puc ser caixer casat perquè som fadrí. No puc ser caixer fadrí perquè som casat. Som monja i no puc qualcar com sa capellana. Som homo i no puc ser caixer senyor perquè no som noble. Som dona carmelita i no em vindrán a veure com a ses monjes de Santa Clara. Som batlessa/batle però no podè sortir a sa qualcada com a altres pobles. Som monja de Santa Clara i quan venguin sa comitiva no em feran tant de cas com a s'abadessa. Som ciutadellenc/a però no puc seure dalt sa tribuna des de dalt la sala al pla. Som ciutadellenc/a però es be no ve a casa perquè visc fora des casc àntic................................................................. Igualau-ho tot, però després no en digeu Sant Joan, ho podeu batiar com festes de gràcia 2, festetes igualitaries, festes de sa correccció política o guirigay, pero haureu acabat amb Sant Joan. No veus qe Sant Joan és diferent.

user Floki | Hace un año

Una secta metiéndose con otra secta. Me siento con unas palomitas y disfruto

user CIUTADELLENC | Hace un año

baixamanerPer dir-ho en ses teues mateixes paraules, lo que és tenir "mala llet" és ser tan incompetent Irene Montero de fer una llei tan mal feta que treu de sa presó a violadors, abusadors i pederastes i tenir la "soberbia infantil" de no voler-ho arreglar com bé va dir Manuela Carmena. Açò és el que ha "fet per les dones" Podemos, beneficiar als que violen i abusen i negar-se a rectificar. I més "mala llet" és legislar per afavorir corruptes, malversadors i sediciosos i donar suport als lladres de cases "okupes".

user Floki | Hace un año

baixamanerHipócrita, yo tengo una hija, y si alguien es maleducado con ella y necesita de mi me tendrá y lo superará, si en un trabajo la discriminan, cosa que hoy día es residual no, lo siguiente, iremos al juzgado y lo solucionaremos porque las leyes nos amparan, la constitución también. Pero si uno de los 800 violadores que ha favorevido Podemos la toca, yo lo solucionaré pero le habrán destrozado la vida a una mujer. Así que un poco de autocrítica que no estais en el poder de la verdad ni la bondad.

user baixamaner | Hace un año

Dir q Podemos "aprovecha", es tenir mala llet, precisament aprovechar res de res, Podemos ha fet per les dones més que tots els altres partits junts. O ningú recorda lo de Unidas Podemos? Ja dic mala llet.

user Joan Llufriu | Hace un año

Bep BoAnam on volem i seguirem anant-hi si també hi qualquen dones. No crec que la meva relació amb la festa canvii gaire, ni tampoc el meu parer en la celebració. Tu si que, segurament, deixaràs de fer botar cavalls i beure gin perqupe hi haurà dones que qualquen. Déu quin paperot!

user Joan Llufriu | Hace un año

Bep BoTu no ets del camp, ets menestral. Si vulguessis qualcar hauries de tenir una feina de menestral que s'adaptés a la tradició. Si en compte de cambrer, per posar un exemple, fossis fuster, hi podries optar a sortir, sempre que haguessis fet l'aleta a qualquú (ja ens entenem). Aquí qui tria és qui ja sabem, cosa que no sempre ha estat així. Si fossis del camp i tinguessis dos fills, un mascle i una famella, i aquesta et demanés per qualcar, series tu qui li diria que no? En serio? Valent masclista series, idò.