user Josep Pons | Hace un año

baixamanerQuin pobre fanàtic amb dues vares de midar estás fet. Donar suport al delinqüent Valtonyc com has fet tu a vegades, amb tot s'odi, mals sentiments, injúries, calúmnies, i enaltiment des terrorisme que ha desplegat, fins i tot arribant a celebrar atemptats i desitjar sa mort violenta d'altres persones... Açò sí que ho és "miserabe"

Juan B Pere Moll | Hace un año

Es primer que escriu baix s'anonimat ets tu!!!! Segón, no se quin problema tens, amb el PP, els Jutges, Policia, l'exercit, etc, etc, per tu el correcta es PSM, Podemos, no serà que tu NO vas tant be com et penses? tu ets capaç de fer autocritica?

user baixamaner | Hace un año

A l'hoa de les despedides solament els miserables treuen retrets ,insults i vexacions gratuïtes des de l'anonimat de ca seua. Jo entenc q per un votant del PP , abandonar un càrrec públic sense haver robat es una novetat, però si, es posible i hi ha hent q, encara que no su creguin no roba. Es extrany no?

user Today | Hace un año

Me encanta empezar el finde con buenas noticias, para variar. Gracias Marc.

user Jose Luis Segui Caules | Hace un año

Menos mal que hay alguno que se da cuenta o eso parece que ya está bien de meterse un buen dinero en el bolsillo mensualmente sin pegar un palo al agua. Haber cuando sale el próximo…. Ahora a ganarse la vida como dios manda. Hasta luego….

}the_lobito{ }the_lobito{ | Hace un año

Marc Pons, que fue designado jefe de gabinete de la vicepresidenta cuarta del Gobierno y ministra para la Transición Ecológica, Teresa Ribera.....jefe de gabinete???? En Marc??? jajajaja. aixi ens va, carregats de cantamañanas!!!

user Georg Laser | Hace un año

Bon vent.... El PSIB ha deixat la cultura a la seva sort, primer ho van fer, amb la gran "consellera" de presidencia i cultura Pilar Costa i amb la "delegada" per la cultura sra. Catalina Solivellas i ho ha acabat de rematar aquest senyor. No han fet res, ni amb cultura, ni amb els fonts europeus, que son una enganyifa muntada per tots aquets politics mediocres, que ens "governen" El dit, bon vent.

user PETITSUIS | Hace un año

Haces bien Miky te tengo por muy buena gente y con un gobierno como este ahí no pintas nada

Juan B Pere Moll | Hace un año

No voy a entrar en descalificaciones gratuitas, te hace muy noble teniendo puesto asegurado, tirar por lo privado, Si un dia te cruzas con Marc Pons, comentale que haga lo mismo. Suerte en tu nuevo proyecto!

user Pájaro Espino | Hace un año

Enemigo que huye puente de plata !!!!