user Cococolas | Hace un año

Aurora PicornellBon dias. Benvolguda senyora o senyoreta. Me sembla que vosté no té gens clar es missatge del señor Toni Nadal. Li posaré un exemple que he viscut en primera persona i és part de sa meva vida. Tenc un company, més bé un amic, de molts d'anys. Amdós tenim una edat semblant. A mí ses coses no m'han anat gens malament. Ell, en un moment de sa vida, no sortia d'una trevalada i ja estava en sa seguent. Amdós tenguerem ses mateixes oportunitats d'estudi. Tots dos les desaprofitarem, cadascú a sa seva manera fins que arribats a un punt jo vaig pensar que per aquest camí no s'anava enlloc. Per a mí va significar molts d'anys de sacrifici, acabar estudis i treballar, seguir treballant de dia, nit, ni dies de festa. Me vaig passar anys sensa saber si era dilluns o dissabte o diumenge. No vaig tenir Nadal, ni segona festa, ni Cap d'any durant 27 anys. Així i tot encara me posava de picapreder, llantarner, o electricista a ca nostra. I per damunt de tot, sempre a sa feina vaig tenir mol present que guanyava els doblers, no només per a mí, per a un boqueta i culet que hi havia a ca nostra. Es meu amic, amb pocs estudis, encara que algún estudi té, havia trobat una feina molt bona, i la va deixar perque pensava que ell com empresari o podia fer millor. Jo el vaig prevenir de els nombres no me sortien, no m'hi vaig embarcar. Després empufat va trobar una altre feina francament extraordinaria. Guanyava el doble que jo. Mai va estalviar. Aixó sí, mantengué sempre una actitud prepotent amb s'empresa on feia feina. Després vengué sa crisi del 2008; i clar si sobra gent tot d'una s'enrecorden des qui emprenyen. Mai el vaig veura sacrificar-se, esforçar-se ni patir, tret de quan es negoci li anava malament. Quan és tard sempre fa un dama, però no abans ni durant quan ho ha remei. Jo l'he vist posar-se digne quan no té sa paella per es maneg, sensa kmporta-li es pa de sa familia. Aixó sí, fa uns discursos molt sonors; sempre parla de drets i d'injusticies. Mai parla de obligaciòns, ni reponsabilitats. Avui ell va rinxo ranxo i vota a s'esqurra, fins i tot s'ha prese tat per un partit conegut per a seva intrasigència ia amb sos que s'han esforçati amb facilitat per a nlminar fatxes a aquells que ho han donat tot per a fer un recó per as dia de demà. Jo crec que, com que degut a sa seva actitut no ha estat capaç de viure bé de sa seva suor (perque ha suat poc), ara vol viure bé de lo que han suat els altres. Ni que a dir que es seu patrimoni és 0. Però li envja es patrimoni d'altres. Jo sempre l'he ajudat tot lo que he pogut, i ancara així sembla que té mal.de ventre quan me veu. Tot això s'hagués evitat si hagués te ngut una actitut més proactiva amb sí mateix i amb ses seves responsabilitats.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un año

MallorcaisnotCataloniaIgual son de reconvertir la academia en hotel gracias a su influencia...

user Aurora Picornell | Hace un año

Cultura de l'esforç el PP??? Els hereus dels criminals franquistes? Els corruptes? Les comissions? Les privatitzacions regalades als amiguets? Els enxufats a la Justícia: fiscals, jutges, etc.? Zaplana que "está en política para forrarse"? Deu ser una broma...

Ryan de Palma Ryan de Palma | Hace un año

cabrianesYo cuando me he referido a eso , yo tambien me rio un rato , jajajaja

Ryan de Palma Ryan de Palma | Hace un año

El_dimoni_La presunta utilización de una asesora de Podemos como niñera, el uso fraudulento de la Caja de Solidaridad del partido, aumentos salariales a dirigentes, desvío de fondos a plataformas afines, pagos a una consultora por servicios presuntamente no prestados… estas son algunas de las líneas de investigación abiertas por la Justicia. Ahora ya te puedes reir un rato , otro con la memoria selectiva , por no decir de los mayores ridiculos realizados por un partido en el Gobierno , conseguir que mas de 700 condenados vean reducidas sus sentencias por no saber hacer una ley como toca , los grandes protectores de las mujeres , mas de 2000 asesores y no saben legislar , ahora sigue riendote como la secretaria de igualdas , ni una dimision , ni una disculpa y a seguir viviendo y chupando del cuento y de los chiringuitos montados .

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace un año

Ryan de PalmaCuéntanos esas corruptelas de PODEMOS .. y nos echamos unas risas todos !!

user cabrianes | Hace un año

Ryan de PalmaTe doy la razon en casi todo, pero, cultura del esfuerzo el PP ????. perdona que me ria un rato.

user VellMarí | Hace un año

Ja sabem de quin peu calcen aquests.

user Rotget | Hace un año

Si un és de dretes, és de dretes, res a dir. Ara, que vulgui vincular la cultura de l'esforç, l'exigència i la disciplina, a la dreta, demostra que qualque cosa li falla.

Joanot Joanot | Hace un año

Feijoo, todavia no manda y ya nombra asesores. Lo de tito Nadal bien pero los otros? La bañez y el otro? Parados del pp. Saldremos de malaga y entraremos en malagon. Fundaciones, asesores, chiringuitos continuos