user LIBERAL ESPAÑOL | Hace un año

Mi voto va a PLIE, personas profesionales, no politicos. Si llegan, seguramente lo van a hacer bien en Ciudadela, El Consell y El Parlament. Proyecto Liberal Español. PLIE Menorca. Tenemos proyecto. El Lider eres Tú!

user Bep C. | Hace un año

Per primera vegada els votaré.

user Maripili | Hace un año

Si ya lo hemos visto lo que han avanzado en Ciutadella durante 8 años Un poc mes i mus tregam sa merda. Venga va, ja en hi ha prou de pendre es pel. He estat votant de Mes pero vos jur que Mai Mes.

joan ciutadella joan ciutadella | Hace un año

Hombre lo de perfils variats es una broma, sa majoria son funcionaris i sa resta treballadors publics. Es a dir que no han vist de aprop una empresa privada i que per tant criteris com eficiencia o rentabilitat els hi fugen, cap prespectiva que aquest equip de gent tengui res a aportar.

user GLEVE | Hace un año

Grupet de amics catalanistes que volen destrossar Ciutadella i que per desgracia sortiran.. veig molt de enchufe i menors de 30 anys que enves de fer feines artesanals ja volen xuclar de sa taronja.. veig molta gent a alimentar amb una foto!! A part m’hos lleveran Sant Joan , per nadal m’hos feran fer caga tio etc etc etc etc..i sa sobrassada calçots HE DIT🫡🫡

user Sort | Hace un año

I aquestes carones tant dolçes han de posar firmes a sa pandilla se vagos de dalt la sala perque espabilin? Entre els uns i els altres Ciutadella està ben apanyada.

user Resident | Hace un año

Aquí es demostra qui són, sa gran majoria funcionaris públics, no tenen ni idea és problemes reals d'un treballador o petit autònom, i mos volen fer creurà que ara faran lo que no en fet en 8 anys. jajaja

user lucreciadeborgia | Hace un año

Tal vez deberían ir renovando el. Programa electoral después de dos legislaturas con el. Mismo y sin ningun proyecto ni si quiera empezado. Que ineptitud!

user buho | Hace un año

"Am tu" se refieren a los suyos? Proponen hacer lo que No han hecho hasta ahora?

Puarot Puarot | Hace un año

"Mejoras en el acceso de la vivienda y exigencia de mejoras en el centro de salud del Canal Salat". Molt genèric tot, molt poc compromès i gens concret. No sería molt millor dir, categòricament, que s'impulsaràn ses vivendes socials mitjançant la cessió de sòl al IBAVI? Igualment, no seria millor dir que s'exigirà (perquè s'ha de exigir!!!!) sa construcció d'un centre sanitari públic, amb equipament per fer diagnòstics i que tengui llits hospitalaris? I diràn algu de sa més que necessària ampliació d'es Polígon Industrial? Deixin ja s'immovilisme i de donar una sensació dubitativa constant! Que el canvi de cares dugui una millora decidida i real!!