user Xec de Son Tica | Hace un año

Gràcies al cacic Maria i altres del PSM deMés a Menorca, ja és pot definir l'IME amb només dues paraules: XIRINGUITO SECTARI.

user ciutadaciutadella | Hace un año

baixamanerS'única "vergonya" que hi ha per aquí es voler tornar a "eliminar" a ses víctimes des front popular, invisibilizant-les del tot i assassinant ara sa seua memòria.

user Jose Cavaller | Hace un año

Joan LlufriuI una altra cosa, es suposa que contestaves a açò: "lo "poc net" és que a l'IME adjudiquen es 80 % des contractes a dit i fraccionin contractes infringint sa llei. Per tèrbol i brut, veure a segons quins "personatges" "remenant" i practicant es caciquisme en estat pur, i incomplint la llei i es seus propis estatuts per afavorir a endollats com ha detectat sa oficina anticorrupció. I tampoc és gens net ignorar una part important de sa història i fer-la subjectiva, parcial i convertir-la en propaganda en una paraula. Lo vostro no és memòria i menys encara història sino fanatisme partidista". Efectivament "despotisme, inquisició, dictadura", parcialitat, caciquisme, sectarisme...

user Marco | Hace un año

En Menorca hay un "grupito" de intelectuales, siempre los mismos, que hacen bueno esto del "yo me lo guiso yo me lo como". Son siempre los mismo y son incapaces de publicar nada sin que se lo paguemos entre todos.

user Jose Cavaller | Hace un año

Joan LlufriuAndreu, en aquest moment no hi ha cap pseudo-historiador o historiador viu més subvencionat que Portella. Tot estudi cientific ha de ser imparcial i objectiu i es de Portella es tan parcial, subjectiu, incomplert i sectari que òbvia a tots i cada un des cents d'assassinats i mils de represaliats pel front popular a Menorca. Es nom que tengui açò que dius: "despotisme, inquisició, dictadura", en tot cas serà per batiar lo que es Consell deixa fer. I lo des Consell adjudicant a dit il·legalment més des 80 per cent des contractes del IME mereix tots aquests calificatius i a més es de corrupció.

user baixamaner | Hace un año

He llegit comentaris, quina vergonya, amb aquests tuitulars, al final un recull el que sembra.

user Spartan | Hace un año

A estos que les gusta tanto remover guerras, que vayan voluntarios con Putin. Alli disfrutarán.

user Marco | Hace un año

Quien se autopublica y necesita subvenciones para publicar es que no es suficientemente bueno. Así de claro, se llame Palliser o Portella.

Juan B Pere Moll | Hace un año

baixamanerDefinitivament! Es teus comentaris, son per tocar es collo….ns

user Axel | Hace un año

Troll EbusGobierno legítimo? A punta de pistola, fusil y amenazas de muerte fueron a votar mucha gente, eso es lo que me contó mi abuelo....Legítimo dice el tio....