user Josefa Llucdamerda | Hace un año

Pues yo no he visto cambio ni en Febrero ni en Marzo!! Y Angel Caído...estudíate bien lo del Irpf que nadie pasa a tener 2 pagadores por una " paguita" de 200e...no engañes

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

CatalansGoHomeno sé si tu tampoc ho vols entendre o és que no hi arribes. Si és es primer cas, no hi puc fer res; si és es segon, ho intentaré: si una persona disposa de 50 € més cada mes durant tot l'any 2023 en lloc de disposar de 600 € (50x12=600) passat mitjans del 2024 (quan Hisenda li ingressi sa devolució de sa declaració de renda) disposa de sa mateixa renda però la té disponible ara, no després. Per tant, sa renda disponible augmenta. Si és qualcú que va just i que, sense aquests 50 €, s'hauria d'endeutar i pagar interessos, sa seva renda augmenta perquè no haurà de pagar interessos per aquests 50 € que ara té; si és qualcú que va just i que no s'endeutaria sense es 50 € però que els necessita per despeses bàsiques, no veu sa seva renda augmentada; finalment, si és qualcú que no va just i que pot dedicar aquests 50 € a una inversió, n'obtendrà un rendiment i, per tant, augmentarà sa seva renda. S'economia no és una ciència exacta i hi ha molts de factors que s'han de considerar; moltes de vegades no se poden fer afirmacions absolutes, no tot és blanc o negre.

user Gengis Kan | Hace un año

La inflación tras la "plandemia" ha aumentado entre un 50 % y un 100 %. Todo cuesta el doble y muchos estamos a las puertas de la ruina o quiebra.

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsNo aumentan ninguna renta. La inflación hace que los impuestos indirectos sean superiores en el importe de la infracción, como el IVA o otros transaccionales. Cualquier afirmación contraria es una tontería. El hecho de que la retención varíe, no hace cambiar la renta disponible.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Hipatiasé que és un concepte difícil d'entendre, però, per així com escrius, crec que tens capacitat per entendre-ho; si resulta que no ho vols entendre, tal vegada és una qüestió de sostenella e non enmendalla ideològica, una tàctica molt utilitzada en aquest fòrum per comentaristes consers com tu.

Hipatia Hipatia | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsEs que eso es mentira. La renta no aumenta de ninguna manera. Te dan un anticipo a cuenta del resultado de la declaración.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídouna vegada més, tires sa pedra i amagues sa mà. Una trilerada teva més.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Hipatiat'honora reconèixer que es govern ha adoptat una mesura bona per sa classe treballadora, però sí, com ja t'he dit, augmentar sa renda disponible de ses famílies sí es tracta d'una rebaixa impositiva; llàstima que no ho vulguis reconèixer.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsLo suyo es PURO ESPERPENTO. Gracias por la sonrisa. 😊

user Regal | Hace un año

Lo vendan como lo vendan hay una subida neta general del IRPF ya que el Gobierno no ha deflactado las tablas del IRPF con la infracción.