user CIUTADELLENC | Hace un año

Biel OlivarS'"ignorant" ets tu mateix, perquè D. Miguel de Unamuno podia donar-te cultura amb cullereta i definia la "escola" del mestre d'anarquistes Ferrer i Guàrdia com “la obra de incultura y barbarización de aquel frío energúmeno, de aquel fanático ignorante”.

user baixamaner | Hace un año

Biel OlivarLa majoria de comentaris que aqui s'expresen son mes producte de l'odi que de qualsevol sentit democratic, ja ho pot veure, demanar un espai per fer un homenatge a una figura historica del moviment obrer, provoca la reacció feixista de tots els voxeros que cada dia omplen de comentaris vexatoris i xenofogs aqui, com sempre els feixistes atacant amb la bandera i imposant la unica Espanya, la seva, els altres esteim sota llibertat vigilada. Gent que afussellaria un dirigent que va aconseguir la setmana laboral de 40 hores pero idolatra al gran assassi, en Franco, el que va matar mes espanyols en tota la historia d'aques desgraciat pais. Hi ha mentalitats que no canvien.

user Zaskaman | Hace un año

Mientras se siga utilizando la tan manoseada guerra civil con fines partidistas NUNCA se podrá pasar página. Las victimas, de un bando u otro son eso: victimas y merecen todo el respeto, pero claro, utilizar nombres para conseguir votos es algo que se da muy bien a la casta politica

user Biel Olivar | Hace un año

Veig molta ignorància sobre el Noi del Sucre, l'anarquisme, el pistolerisme i sobre tot en Ferrer Guardia. Una mostra: el Noi del Sucre mai va ser violent, al revés, el va matar a ell un pistoler. El pistolerisme el practicava principalment la patronal per matar sindicalistes.

user Bep56 | Hace un año

NostromoÚnicamente me verá usar esa frase a las opiniones de "baixamaner", porque eso (que no repetiré) me parece que es lo que hace. Y sí, por supuesto tengo muchas más frases.

xec xec | Hace un año

porque no se manifienstan en frente de la Delegacion del Gobierno? o contra el Govern por no tener al dia a su personal sanitario? o por un ministerio de Igualdad ,inutil e incompetente? a ver, cuatro antisistemas quieren politizar sus reivindicaciones a costa del resto de ciudadanos? parasitos ideologicos...vayanse a trabajar y dejen de cobrar sus ayudas del sistema al que quieren tumbar.

user Jose Cavaller | Hace un año

A qui haurien de fer un homenatge a la Mola és a la senyora Hercelia de Solá, brutalment maltractada i assassinada a la mateixa Mola "cuyo cuerpo todavía agonizante fue lanzado al vacío por el peñascal de s´Esperó" per criminals del Front Popular.

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace un año

ManzanoDe la sentencia judicial que mandó a la cárcel al ugetista espabilado por apropiarse de fondos para los parados andaluces.

Mazinger Mazinger | Hace un año

A tots es que vos queixau: Es una concentració a un pàrquing, si hi vols anar hi vas i si no quedes a ca teva (o a n'és bar de sempre). Deixau ja de marejar.

user Nostromo | Hace un año

Bep56Creo que muchos por aquí nos preguntamos si quizá usted tiene otra frase en su repertorio de expresión verbal, además de la de "pixar fora de test", que repite usted una y otra vez de manera sistemática en todos sus comentarios