user baixamaner | Hace un año

Jo, si em permeten, diria que davant la visió d'una festa (autoritzada pel militar) a la Mola on es poden dir i també ja s'han dit totes les bejenades tipiques d'aquestes celebracions, tingui el vist i plau de l'autoritat competent i la petició d'un sindicat legal com es la CGT no la tingui. Ès demencial, es miri com es miri i demostra definitivament el grau de intolerancia d'alguns militars, que sembla que viuen en un altre món, en un altre realitat.En tot cas enhorabona a la CGT per la seva voluntat de dnar informació sobre un element important de la historia del moviment obrer a Espanya, esper que ho tornin a fer i si es possible a La Mola.

user Jose Cavaller | Hace un año

MazingerPer començar hauries de tenir més respecte per una senyora que va ser brutalment violada, torturada i assassinada i per tant té la categoria de víctima, i estalviar-te sarcasmes. Es pistolerisme el practicaven la CNT i la patronal, ara bé, des de finals de segle XIX i fins ben passat el primer terç de segle XX hi va haver tota una espiral de terrorisme anarquista, amb assassinats fins i tot de presidents del govern, molts atemptats i víctimes d'ets anarquistes amb força episodis violents y molts morts. Fins i tot Azaña d'esquerra republicana els va haver de frenar i ho va fer ben expeditivament a Casas Viejas.

Mazinger Mazinger | Hace un año

Jose Cavaller¿Es que no tenen dret a manifestar-se o a reunir-se? Es pistolerisme des que xerres el practicaven desde sa patronal per aterrar a n"es sindicalistes i que no molestassin. Gràcies a ells podràs (esperem per com van ses coses...) cobrar jubilació i tens una jornada laboral de 40 hores (que tindrien que ser menos) hores d'esbarjo que pots gastar a n'és bar de sempre. Quant es de sa bandera de s'aguileta i es braç per amunt es reuneixen i canten "cara al sol" ¿Açò no vos molesta? En canvi els de sa CGT ¿si? ¿encara que son pocs i no molesten a ningú? Viu i deixa viure. Ja t'ho vaig dir: demana permís i li fas un homenatge a na Hercelia dels teus amors, així potser podreu anar a fer una cervesera amb en Nostromo.

user Jose Cavaller | Hace un año

MazingerEn lo que ja hi tornam a ser és amb la CGT i es nostàlgics des pistolerisme i discurs d'odi i violencia que predicaven molts anarquistes de principis de segle passat. Menys gent encara que al pícnic de la CGT, és impossible.

user Lady | Hace un año

Pere MollQue lo diga la mayoría no equivale a que sea verdad, ni lo correcto, ni ético o legal y mucho menos cuando esa mayoría proviene de una sociedad adoctrinada a los que tienen domesticados con un par de "fiestukis" al mes. A mi ni me va ni me viene, pero lo que no veo normal es que sobre la constitución española todos "seamos iguales" ante la ley y que se lo pasen por el forro, esta vez les ha tocado a ellos pero la próxima seremos cualquiera de nosotros como viene pasando desde hace tiempo. Los votos negativos de esa mayoría que haces tu alusión (los de las "fiestukis") aún ni se han dado cuenta de lo inconstitucional del confinamiento entre otras cosas... en fin que siga la fiesta, que mientras hay fiesta el cerebro se atrofia...y se deja de razonar y eso beneficia mucho, muchísimo a los organizadores.

manu menorca manu menorca | Hace un año

... bien por la protesta... ha sido una flagrante injusticia, el ejército se ha quitado la careta y se ha mostrado como ya sospechábamos... no puede pretender un veto a un acto civil, porque está supeditado a los poderes públicos, y no al revés... si nuestros supuestos representantes públicos no pueden hacer entrar en razón a el lobbie de los pisaverdes, ¿para qué están?

Mazinger Mazinger | Hace un año

Jose CavallerJa hi tornam a ser amb na Hercelia. Es bò d'arreglar. Fas una instància a s'ajuntament per fer-li un homenatge i a esperar qui ve. Me juc lo que vulguis que sereu menos que es de sa CGT.

Mazinger Mazinger | Hace un año

Pere MollLo únic que denota es "negatius' que li han donat a baixa manera es que hi ha moltes persones que no raonen. Lo exposat a n'és seu comentari ve a dir que sa llei tindria que ser sa mateixa per tothom i no es així.

Juan B Pere Moll | Hace un año

baixamanerCrec que amb els negatius que t’han donat es lectors, queda tot respost! Ala, bon cap de setmana !

user Bep56 | Hace un año

baixamaner🤣🤣🤣😝