user Josep Pons | Hace un año

MazingerTranquil hi estic molt. Deu ser perquè mai he tingut cap problema de tensió i sempre he tingut sa conciencia i es cap a puesto. A sa hemeroteca queda clar que jo dic sa veritat i tu et confons, hauries de fer lo que tu mateix dius i veuries com tenc raó. Ara bé, com qualsevol persona amb bons sentiments, estic total i absolutament d'acord amb es comentaris d'altres dies del senyor José Cavaller quan diu: "A qui haurien de fer un homenatge a la Mola és a la senyora Hercelia de Solá, brutalment maltractada i assassinada a la mateixa Mola "cuyo cuerpo todavía agonizante fue lanzado al vacío por el peñascal de s´Esperó" per criminals del Front Popular". Bona nit i certament són molt cansats aquests de la CGT cada diua amb lo mateix.

Mazinger Mazinger | Hace un año

Josep PonsTranquil home... que te pujarà sa tensió. Torna a llegir es meus comentaris (per si no els has entes a sa primera) torna a llegir es teus comentaris d'altres dies i trobaràs lo que he escrit. Bona nit que açò ja cansa.

user Josep Pons | Hace un año

MazingerEscolta jo no la trec a cada comentari a aquesta senyora, ni he escrit lo que tu dius, així que, per començar t'equivoques i et confons, ara bé no he vist mai a ningú banalitzar com has fet tu al teu primer comentari. I al segon altra vegada perquè és un fet històric reconegut per tots ets historiadors de totes ses tendències que aquesta senyora va ser torturada i assassinada. Lo teu té un nom pitjor que banalitzar: negacionisme. I banalitzau i tergiversau tots aquells que, com tan bé va preveure Orwell, inventau una història propagandística de "bons" i "dolents" només apta per irreconciliables, i en es cas de Menorca per exemple, oblidau sempre es centenars d'assassinats per criminals de l'anomenat "Front Popular" a s'Ajuntament de Ferreries, la Mola, barco presó Atlante, Cala Figuera, cementeris des Castell i Mahó, costa de Ferreries, Plaça des Born de Ciutadella i carreteres i camps de Menorca. Fins i tot hi ha fanàtics que, a vegades han arribat a confondre assassins com es Brigada Marqués amb víctimes. Són dues repressions que hi ha que condemnar.

user Pedro | Hace un año

Me imagino al Coronel/General competente para este asunto mientras lee el escrito dirigido por estos "indocumentados", levanta una ceja y le dice a su secretario: "¿esto será una broma, no?", hace una bola con el papel mientras dice "a tomar por c**o" y lo tira donde le corresponde a la BASURA

user Bep Bo | Hace un año

Clicando en la sección "protagonistas de la semana" del Menorca, en la entrada de la semana correspondiente se lee: "Ministerio de Defensa Por vetar un acto de CGT en La Mola Rechaza ceder el uso de La Mola para homenajear en el centenario de su asesinato al anarcosindicalista ‘El Noi del Sucre’, que estuvo preso en Maó. Alega que es acto con «connotaciones políticas». Negativa: 34.86% Neutro: 1.83% Positiva: 63.3% Total: 1853" O sea más del 63 por ciento a favor de la postura del Ministerio de Defensa. Mazinguer y el par de fanáticos de la CGT dejennos en paz que la gran mayoría no os queremos para nada.

user Blas de Lezo | Hace un año

Los extremistas de izquierdas siempre han intentado asesinar a sus víctimas dos veces: la primera físicamente y la segunda asesinando también su memoria, decretando su olvido, banalizando los crimenes perpetrados contra ellas, estigmatizándolas y hasta arremetiendo contra las víctimas con descalificaciones. Una táctica tan estalinista como miserable.

Mazinger Mazinger | Hace un año

Josep PonsA veure, pensa-hi bé. Qui la banalitza ets tu que la treus a cada comentari tengui o no a veure. La van violar, la van torturar, la van afusellar, no es va morir, la van tirar per uns acantilats, tampoc és va morir (tot segons comentaris publicats per tu mateix) i es seu cos mai va ser recuperat. De tot açò jo només me creuria sa primera part, sa segona... tu mateix. ¿Que aquesta senyora ho va pasar malament? ¡segur! ¿Que no hi havia dret a lo que li va passar? ¡clar que no! ¡Com molts d'altres siguin des bando que siguin! Ses guerres mai duen res bò. I si voleu homenetjar a víctimes de lo que sigui, tant bò de fer com demar permís allà on pertoqui. (@Comedido) De tots es comentaris és més raonat es el de na Pili, que moltes vegades no hi estic d'acord però avui ho ha clavat.

user Xec de Son Tica | Hace un año

Només quatre moixos, inclosos uns quants de fora, van ser reivindicant es pistolerisme i terrorisme anarquista des segles XIX i XX.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Josep PonsTé tota sa raó, vergonyós i éticament deplorable es comentari irrespectuós des tal "Mazinguer" cap a una víctima atroçment turmentada i vilment assassinada per assassins d'esquerres, es que es passen la vida predicant sobre memòria històrica després es permeten fins i tot menysprear a ses víctimes de ses esquerres. Totes, absolutament totes ses víctimes mereixen respecte!!

user Josep Pons | Hace un año

MazingerQue vol dir "només hi falta na Hercelia", hauries de tenir molt més respecte per sa memoria de una senyora maltractada, violada, torturada i brutalment assassinada per criminals del front popular i que té sa categoria de víctima. I hauries d'estar empegueit de banalitzar aquests fets tan condemnables.