user Ramon | Hace 11 meses

TururuNo coment !!! 👻👻👻👻👻🤡🤡🤡🤡

Tururu Tururu | Hace 11 meses

@raMAOneeeeeet.... No sé si ets un discriminAOr o un discriminAHOr....

user Ramon | Hace 11 meses

PuarotJo crec que si fesis ses coses ven fetes , vui di de diro per aquet mitja , Ho fagesis de mutua presencia a s'ajuntament que pertany a lo millo et farian mes cas i no culpa a nes que Ho fan com toca ...

user Ramon | Hace 11 meses

Estéim lo mateix de servits es de Ponent i Llevant no ??? O quant veniu a l'hospital no vus atenan ??? Venga hombre!!!!

Tururu Tururu | Hace 11 meses

Sa sanidat privada ( clínica Juaneda ) está DESCENTRALITZADA, amb especialistes tant a Ponent con a Lllevant. Sa pública, ja tarda massa en descentralitzar un ter¢ des Mateu Orfila. Nomes per ser reserva de sa Biosfera ja es justificaría, evitar un 90% de aquests despla¢aments diaris i massius. I als partits i polítics que no plantejin a¢o o qualque solució similar per Ciutadella, que els voti sa TIA RITA. MES PSOEstureo i cortessans, NO, gracies. Res mes.

Puarot Puarot | Hace 11 meses

I em tornaré repetir. Maó-Mahón-Mahó-Mô: 2 hospitals + 2 centres de salut . Ciutadella-Ciudadela: 1 centre de salut amb un dispensari incorporat. Ses comparacions no son odiosas: lo siguiente. Què ben servits i atesos que esteim a Ponent, no? Quí hi posarà remei?

Puarot Puarot | Hace 11 meses

RamonAquest govern balear NO ha fet RES per Ciutadella. Els ducs d'alba els posen a regañadientes, no és per iniciativa seva. As meu poble no hi ha fotos de col·locació de primeres pedres, ni d'entrega de claus, ni inauguracions, ni de res. ("mèrit" apart d'es nostro ajuntament). Lo únic que fa funcionar sa ciutat és s'iniciativa privada. I açò ho diré cada dia si fa falta. PERQUÈ ÉS INJUSTICIA en estat pur. Perquè pagam com ningú per tenir els nostros equipaments públics a 50 kms. Perquè ens mereixem un respecte. Perquè açò ha de canviar com sigui. Prou ja d'aquest color.

user Ramon | Hace 11 meses

PuarotMes de lo mateix !!!! Deu meu quin nivell !!!!!

user Ramon | Hace 11 meses

Puarot"Es Gobern es gastará una millonada en Fer un Mamotreto de sucedani de Port " que mai funcionará !!! Que pulit es sempre mira capa Llevant , mirau capa Ponent de tant en quant !!!!

Puarot Puarot | Hace 11 meses

Es Govern es gastarà una millonada amb ses reformes des mamotreto del Verge de Toro. 4 milions extres que es sumen als 12 inicials. De moment. Ja sortiràn més coses, ja! Maó 2 hospitals. Ciutadella, un succedani. Molt més que Vergonyós!! Inacceptable!!!