user Peripal | Hace un año

Si hubiera menos politiqueros inoperantes a darles de comer, 'don dinero' bastaría...

user baixamaner | Hace un año

MARTINAixó de que es l'unic, es cosa seva, no em malinterpreti per favor. Jo sé de molta gent que perd hores seves per anar a fer net camins rurals, de gent que els hi xerra en catalá gratuitament als extrangers que volen aprendre la nostra llengua, de gent que va a fer net les platges de plastics, que cuida persones grans, que van a l'illa del Rei a restuarar el nostre patrimoni, que cuiden barques antigues com es veu a Thalassa, que fan net el fons mari de deixalles, resumint que fan coses per la comunitat sense esperar que els hi donguin les gracies, ho fan altruistament i pel be de tots, aquest senyor es un d'ells, jo ho he vist i trob que no es mereix el que li dessitgen aqui quasi la totalitat dels comentaristes. Res més.

user MARTIN | Hace un año

baixamanerHasta el momento 26 comentarios y bastantes cientos de "me gusta" algunos "no me gusta" también, por supuesto, pero ahora aparece su comentario, defendiendo a capa y espada al Sr. del GOB, como si fuera el salvador de Menorca, el único que la quiere y la defiende. ¿De le verdad lo cree "Baixamaner"?

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace un año

Y este señor ¿porque no se presenta a las elecciones? Sería una manera de saber que seguimiento tiene por parte de los ciudadanos.

user Xman Manx | Hace un año

Viendo los comentarios, valorando los likes y los negativos ,doy por hecho que como sociedad vamos avanzando y ya más personas nos hemos dado cuenta que el gob de pajaritos y animalitos poco...otro chiringuito más que vive del cuento. Los pocos negativos doy por hecho que son compañeros de trabajo un par de primos Susana mora y poco más. Los mandaba yo a desenterrar y clasificar las 10 toneladas de mierda enterrada en es mila. Estamos hasta los mismísimos de demagogia e hipocresía barata

user baixamaner | Hace un año

Quan un llegeix els comentaris barriobajeros i els insults infames que a aquest colaborador del Menorca li dediquen els seus lectors, veig que queda molta feina per fer. Que un dels maxims responsables d'haber aconseguit el títol de Reserva de la Biosfera sigui insultat publicament, demostra que l'odi esta molt viu en la societat menorquina i que el Menorca es el seu lloc d'expressió. L'odi cap l'ecologisme es un odi feixista, no tenc cap dubte. Un personatge clau en la actualitat insular, que es benvingut a qualsevol tribuna, sigui entre cientifics, entre empresaris, entre hotelers, un conferenciant amb un discurs positivista i agradable, lluny de qualsevol radicalitat, es insultat en l'unic diari que tenim aqui, demostra la mala sang que encara hi ha entre els menorquins. Es una pena. Diuen que el que estima Menorca no la destrueix, aquest home l'estima, no diria el mateix de tots els que l'insulten desde la comoditat de casa, sense donar un pal a l'aigua durant tota la seva vida i mirant solament el seu interes. Molts homes com aquest son els que han aconseguit que Menorca sigui un espai admirat a la resta del món i per aixó tenim tanta pressió del turisme, pq Menorca, gracies a persones com ell, li dediquen hores i hores, tant sigui com a voluntaris o com a associacions sense anim de lucre, algo molt arrelat a Menorca.

ruperto ruperto | Hace un año

lo que hauria de fer en Miquel es callar o xerrar de lo que realment defensa,,, pero que te que veure es PTI amb es lloguer turistic? que mho expliqui, perque no veig cap relacio...perque es suposa que ell des GOB, trop que es ell, no diu res de es grans moviments que hi hagut de terres i espais els darrers anys....i a veure si aquet cobrara des govern tambe,,,,, nomes mho manca aço....as final es govern inutils que tenin, ho tenen tot comprat..i es poble callat.....ah.. lo des mila ja no en xerram, perque no diu res d+ aço? i es reciclatge, que mos diuen separar es fems. i despres ho foten tot junt alla.. per a ?... en MIquel cuan xerri que xerri de tot..

user MARTIN | Hace un año

Hablo, EX-CATEDRA el sabio numero 1 del GOB.

user ciutadaciutadella | Hace un año

I de ses irregularitats, es forn altament contaminant i desgavell a Milà, que ha dit res, o encara no?

Anda, alegrame el día! Thadery | Hace un año

Creo que el titulo del libro no es el adecuado, yo propongo "Como vivir de la sopa boba con el teje y maneje de las subvenciones"