user Bep M. | Hace un año

PauAllavà, veig que no ets capaç de demostrar que es logo actual no és com era l'original. I també adivin sa teua tendència talibà amb es tema de ses festes. Es típic demagog que es creu que ho sap tot i més que els altres; i que quan no té arguments per rebatre, fa callar. Idò bé vas ... només et retrates com un gran ignorant.

user Pau | Hace un año

@ Bep M, que punyetes tenc que na a cercar jo com era es logo fa 100 anys,aqui sa trata de no tocar lo que ja hi havia! Perque es te que canviar? Perque tu ets mes xulu que ets altres? ..respecta a sa institució i dediquet a fer coses que tenguin sentit i siguin de profit ! Poques feines tens,per cert sa bandera de sant joan l,han tocada?? Ido calla

user Bep M. | Hace un año

PauQuè va, per res. Pel que tenc entés, el canvi ve motivat pel centenari. I pel que he vist, tot l'edifici. I es logo antic no me molesta gens. Tu saps, si quan es va fundar es club nàutic, fa 100 anys, era aquest mateix? o ja el van modificar? Veig que t'agrada Sant Joan "de sempre", d'acord; però de sempre des de quan?! de fa 20 anys? de fa 50 anys? de fa 80 anys? Quin triam? Idò amb es logo passa igual. T'agrada el que has vist. Es jovent creixerà amb el nou; i no per açò li agradarà més o manco que s'antic.

user Pau | Hace un año

@Bep M, te not un poc emprenyat. Me vols donau un motiu per canviar s,escud d,es Nautic? Explicameu avam....quins arguments me dones? Te molestava s,antic escud? i si. Defens Sant Joan si i que passa? Vui que seguesqui com sempre ha estat i que???? Tu ja sa que ets d,aquests que volen canvis ...te veuen es plomero a kms

user Bep M. | Hace un año

Pauja està, ja ha sortit Sant Joan! Alabat sigui Déu! segur que deus ser dels defensors d'es llibre de ses set sivelles. Que no es toqui res! que no evolucioni res! idò sí, els escuts del barça i del madrid han evolucionat (ja t'ho miraràs), i de sant joan de fa 500 anys, ningú té ni p*t* idea del que es feia, n'hi com anaven vestits. I segur que no té res, absolutament res a veure amb l'actual. O trobes que sí?!

l'amo_corso l'amo_corso | Hace un año

Como han dicho, original nada...y además es un concepto ya usado de cientos de logos, de hecho hay unos cuantos que son casi iguales y servirían para el mismo propósito. Luego vamos que casi todo lo "esquemático y minimalista" está casi inventado y los diseñadores y "diseñadores" al final se nutren de sus vivencias (y ahora google) para crear. Es barato, económico, no pierdes mucho tiempo y al final das el pego.

user Pau | Hace un año

Perque es canvia es logo d,es Nautic???? Per una escusa del centenari?... lo que han de fer es dixar es logo com estava! Sant Joan te 500 anys i cap caixer senyor ha tocat sa bandera! En Florentino i en Laporta tampoc han tocat cap escud! Mes gros i mes lluent haurien de haver fet al mateix que hi havia per haver cumplit 100 anys!

user Látigo | Hace un año

En Google existe una opción muy interesante que se llama búsqueda por imágenes y permite hacer una búsqueda en la Web a partir de una imagen en vez de introduciendo un texto. Pues bien, si haces una búsqueda con el nuevo logo del Club, el resultado son medio centenar de imágenes prácticamente idénticas. Puede ser feo, puede no gustar, puede recordar a una esvástica pero es que, además, ni siquiera es original. Plagio total.

Aldina Fum Aldina Fum | Hace un año

Enhorabuena por ese premio... Aunque mi abuela decía: "no es bello lo que es bello, es bello lo que gusta". Y a mi personalmente no me gusta nada de nada, cero patatero. Y no entiendo el arte de ese logo... 🤷🏼‍♀️

luis63 luis63 | Hace un año

El logotipo nuevo es muy agresivo y el antiguo, amable.