user x002 0023 | Hace un año

Jose Cavaller"En el CENTRO de Estocolmo" donde no hay más sitio para construcciones nuevas, el alquiler regulado de Suecia fuera de esa zona concreta funciona bien. Ahora si quereis podeis exponer casos de éxito mundialmente conocidos como el de Viena, Austria.

user Jose Cavaller | Hace un año

observadorPer "divertida" sa teua absoluta manca d'arguments. I per "basòfia" es teus insults, sa teua mala educació i es teu fanatisme comunista. Si llegeixes es comentaris veuries que en hi ha que estan en contra de limitar es preus des lloguers perquè expliquen que no funciona: A Suècia ja fa més de 60 anys que van fer una llei semblant, el resultat, "Setenta años después, acceder a un piso regulado en el centro de Estocolmo obliga a un tiempo de espera de unos veinte años. La lista de espera supera las 500.000 personas."

Observador observador | Hace un año

Es realment divertit llegir els comentaris dels quatre de sempre, se us van acabant els arguments sempre amb la mateixa cantarella dretana. Que hi ha un problema amb la vivenda de lloguer es evident. I no es qüestió del color polític, però sí de drets fonamentals que s'haurien de resoldre desde les institucions, per tant, políticament. Qui estigui en contra de regular els preus abusius dels lloguers segurament és perquè n'hi treu redit. Doncs be, que sapigueu que esteu contribuint a convertir a la gent treballadora en esclaus moderns. Doncs apa, ara a aguantar la vostre basòfia

user unrealer12 | Hace un año

Quin problema?

user Victor | Hace un año

Si estás ausente de tu casa ,a partir de 48 horas, alguien puede entrar en ella e instalarse impunemente. Les llaman okupas pero son ladrones. Es un Robo. Te roban tu casa y tu vida. Así que una ley de vivienda que no contemple una rápida solución a ese hecho es una ley inútil que no servirá para nada. La propiedad privada es sagrada y no tiene ideología.

user Haito | Hace un año

Associacio de Vesins des Mercadal, a qui representen?? a jo i es restu des poble NO Els okupas de Son Parc tambe reclamen habitatge digne sense pagar aigu,llum i lloguer Amb la extrema esquerre esteim fetuts !!!

user Xec de Son Tica | Hace un año

baixamanerEs comunistes i demés extrema esquerra sempre tan originals i, com ho diria?... retro-progrés, per exemple. A Suècia ja fa més de 60 anys que van fer una llei semblant, el resultat, "Setenta años después, acceder a un piso regulado en el centro de Estocolmo obliga a un tiempo de espera de unos veinte años. La lista de espera supera las 500.000 personas." Idò, tot aclarit i problema creixent com amb es altres nyaps de lleis que feis una darrera s'altra, sa que serveix per rebaixar penes i amollar a delinqüents sexuals, sa que afavoreix als corruptes... Es vostro lema hauria de ser "sa operació ha anat bé, però madona és morta".

user Bep Bo | Hace un año

temisTens raó en lo que dius a sobre ets lladres de cases anomenats okupes. Sa gran contradicció està en que alguna de ses organitzacions que protesten contra sa manca d'habitatge després tenen ses seues simpaties pels okupes. Igual que Colau o Pablo Iglesias... Es problema des comunistes és que només son comunistres amb ses propietats i cases d'ets altres, mai amb lo seu.

user buho | Hace un año

100? criticarían a los actuales governantes por no solucionar el problema

user MENORQUIN,1 | Hace un año

Si cogemos a todos los políticos que no curran, a todas los que piden, a los ocupas y los ponemos a trabajar, en un año seguro que habrán construido más viviendas que necesitamos