user baixamaner | Hace un año

Xec de Son TicaSi acotar les pujades del lloguer es dolent pels llogaters, si dur 50.000 vivendes del Sareb al mercat del lloguer , es negatiu pels llogaters,que es el que preten la llei, es que no ha entes res i que solament ho critica per motius ideologics, per aixó dic que segueixi vosté amb la antiga llei i permeti que li pugin el lloguer tot el que vulguin els propietaris, tal y com pasava fins ara. Esper que sigui consequent i no critiqui el que accepti despres, quant li vingui bé, que ès el que passara amb molts que aqui escriuen.

user Xec de Son Tica | Hace un año

baixamanerEs veu que no ha entés que als països on han posat lleis semblants a aquesta, es lloguer va molt pitjor que abans: Suècia ja fa més de 60 anys que van fer una llei semblant, el resultat, "Setenta años después, acceder a un piso regulado en el centro de Estocolmo obliga a un tiempo de espera de unos veinte años. La lista de espera supera las 500.000 personas." Ben igual que PSOE-Podemos han empitjorat ses lleis per ses dones amollant i rebaixant penes a violadors, pederastes i abusadors i han afovorit als malversadors...

user baixamaner | Hace un año

Xec de Son TicaIdo pues esper q si vostè o algún fill seu llogui una casa, no s'agafi a la nova llei i quedi com abans.

user Quina vergonya | Hace un año

Este Sánchez cada dia está más maduro ( a punto de caerse del árbol de podrido ) y más Maduro ( del venezolano, expropienseeeeee) . Que verguenza de autócrata

user buho | Hace un año

persiguen y criminalizan a los particulares con viviendas vacìas y el tiene (supuestamente ) 50.000 de vacias???y se acuerda a un mes de elecciones ,¿demagogia ,hipocresìa ,propaganda , mala cabeza ,electoralismo ?

user Xec de Son Tica | Hace un año

baixamanerEs comunistes i demés extrema esquerra sempre tan originals i, com ho diria?... retro-progrés, per exemple. A Suècia ja fa més de 60 anys que van fer una llei semblant, el resultat, "Setenta años después, acceder a un piso regulado en el centro de Estocolmo obliga a un tiempo de espera de unos veinte años. La lista de espera supera las 500.000 personas." Idò, tot aclarit i problema creixent com amb es altres nyaps de lleis que feis una darrera s'altra, sa que serveix per rebaixar penes i amollar a delinqüents sexuals, sa que afavoreix als corruptes... Es vostro lema hauria de ser "sa operació ha anat bé, però madona és morta".

user fotut | Hace un año

Hace 10 años que las tienen vacías y ahora se acuerdan???

user MARTIN | Hace un año

ELECCIONES ... VOTOS ... ELECCIONES ... VOTOS ..........

l'amo_corso l'amo_corso | Hace un año

Ya se podían haber ahorrado así la compra (e hipoteca del pueblo) de Sa Tanca.

user Xman Manx | Hace un año

Que te vote txapote...